2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لیوان شیر یک قاشق غذا خوری آرد برنج .

تو ظرف بدون شعله گاز هم میزنی خوب حل شد بزار رو گاز یه قاشق هم شکر اضافه کن رو گاز همش هم بزن خودش رو میگیره غلظتش هم مشخصه کمی هم گلاب آخرش بزن

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

شیر سرد رو بریز روی یه قاشق آرد برنج و خوب هم بزن تا صاف بشه و یه قاشق شکر هم بریز بذار روی حرارت و همبزن که گلوله نشه و وقتی به غلظت برسه مشخصه،البته یه قاشق آرد برنج برا دو سال به بالا خوبه اگه کمتر میخوای کمترش کن،من یه وقتایی بادام آسیاب شده هم میریزم

من برای دختر دو سالم 2 ق غ آرد برنج . 1 ق غ شکر با شیر مخلوط میکنم

شیر رو چشمی میریزم ولی هر چی بیشتر باشه هم خوشمزه تر و هم آردبرنجش کاملا پخته میشه و باعث میشه دل درد نگیره

البته تو باید کمتر درست کنی

گلم واسه دخترم میخوام

عزیزم آرد برنج بیرون اصلا مفت نمیرزه

یا خودت ارد کن برنجو

یا با نشاسته هم عالی میشه ولی نمیدونم برای بچه خوبه یا نه

ولی برای خودت نشاسته رو تو شیر سرد حل کن بعد بذار رو گاز شکر یا عسل بریز کنجد فراوون و دارچین و جو پرک با شعله کم ک نجوشه هی هم بزن تا غلیظ شه...خیلی خاصیت داره

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
برا دخترم 4 ماهشه

من برای پسرم یه قاشق شرابخوری ارد برنج رو تو  یه استکان آب جوشیده سرد شده حل میکنم بعد می‌ریزم تو شیرجوش رو شعله مرتب هم میزنم وقتی غلیظ شد میذارم یکم سرد بشه دو قاشق از شیر خودم رو اضافه میکنم هم میزنم میتونی یکم شکر هم بریزی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم