2777
2789

خانوما الان دو روزه گلاب به روتون دلپیچه دارم و اسهال ..دلپیچه ی لحظه هم قطع نمیشه درد دارم توشکمم الان پهلوهامم درد میکنه از چی میتونه باشه  تو نت نوشته علایم زایمان زود رسه اللن ۳۳ هفته هستم میتونه باشه تا چند ساعت دیگه میرم دکتر راه حلی نداریم شکمم داره از درد سوراخ میشه😔😔😔

❤❤❤❤❤

یه اب جوش نبات میزدی یکم شکمتو اروم کنه کته ماست نخوردی یکم ببنده؟؟؟فک کنم دکتر سرم بده خوب میشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب جوش نبات خوردم ولی خوب نمیشه لامصب😔

تحمل کن بری دکتر احتمالن ویروس باشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

استامینوفن ساده ۳۲۵مجازه تو بارداری

زبونم لال کرونانباشه؟

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
واس دلپیچه چی ؟؟ خیلی درد میکشم

کلا گرمیجات..خوبه...وقتی مشکل گوارشت حل بشه..دلپیچت هم خوب میشه....تو گرمیجات فقط میتونم موز رو بهت پیشنهاد بدم...چون بارداری..البته یه کوچولو عرق نعنا هم میتونی بخوری ها

وگرنه یه دمنوش ساده بلدم..اب رو اتیشه..ولی چون بارداری میترسم بگم اونو بخور..خدا شاهده فقط یه استکان ازش بخوری..کل مشکلت حل میشه در جا

پونه + نبات+ لیمو امانی+یه مقدار اب...اینا رو بریز تو قوری..بزار روی گاز...بزار حسابی بجوشه و عصارش رو بده....بخوری درجا حالت خوب میشه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
کلا گرمیجات..خوبه...وقتی مشکل گوارشت حل بشه..دلپیچت هم خوب میشه....تو گرمیجات فقط میتونم موز رو بهت ...

مرسی درست میکنم بخورم هر چی بشه بشه تحمل درد ندارم از ساعت ۳ نصف شب تا الان درد میکشم 😣

❤❤❤❤❤
مرسی درست میکنم بخورم هر چی بشه بشه تحمل درد ندارم از ساعت ۳ نصف شب تا الان درد میکشم 😣

عزیزم..انشالله که زودتر خوب بشی..

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
خوب شدی😍

خوب شدم عزیزم ی روزم من حالم خوب باشه کوفت و زهرمار دیگه پیدا میشه الان پسرم ۳ روزه میگه دلم درد میکنه ارامش نزاشته برام نمیدونم چه خالکی بریزم تو سرم

❤❤❤❤❤
خوب شدم عزیزم ی روزم من حالم خوب باشه کوفت و زهرمار دیگه پیدا میشه الان پسرم ۳ روزه میگه دلم درد میک ...

ویروسه عزیزم ببزش دکتر مث خودته حتما

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍