2777
2789
عنوان

شما دلشوره داشته باشید چه میکنید

101 بازدید | 12 پست

دوستان خوبم من شبها مخصوصا از وقتی که ساعت ها رو کشیدن عقب دلشوره میگیرم میخوام بمیرم دق کنم حتی خمیده راه می رم ناله میکنم وضعم خراب روز اینجور نیستم البته بگم خطایی در گذشته های خیلی خیلی دور داشتم چند سال قبل که فکر اون عذابم میده مخصوصا شبها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیزی که عذابت میده رو روزی نیم ساعت تو کاغذ بنویس عمیق ترین حرفات رو فحش بده لازم شد داد بزن هرچی دیگه بعد نیم ساعت متوقف کن کاغذ رو خط خطی کن مچال کن آتیش بزن بشور بره بعدش دیگه بهش فکر نکن کارای دل انگیز انجام بده دوش بگیر موسیقی گوش کن پیاده روی کن برقص آشپزی کن تا برطرف شه یمدت بعدم برای خدا نامه بخشایش بنویس اروم شو 

مراقبه هم خوبه 

آهنگ مراقبه بزار با هندزفری چشاتو ببند دراز بکش بعد دم و بازدم عمیق با هردم فکر کن دود عمیق سفید میره تو بدنت با بازدم هم دود سیاه میاد بیرون و هی ادامه بده تا تلخیها بره و آرامش جاشو بگیر

کتاب معجزه شکرگزاری رو هم بخون هم کمه هم سادس

الا به ذکر.      الله.        تطمئن القلوب

خدارو یاد کن زیاد استغفاربگو واگر واقعاپشیمونی مطمئن باش که خدا بخشیدتت و انقد خودتو اذیت میکنی یعنی از رحمت خدا ناامیدی و اینم باز بزرگترین گناهه 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

بستگی داره چیکار کردی؟ اگه کارت ضربه ب دیگران زده برو دلجویی کن خودتم ارم میشی اگ به شخص خودته از خدا کمک بخواه قلبا توبه کن کاری کن خدا ببخشدت

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏