2777
2789

برای من نوشته شمارش تعداد انگشت جز این بررسی نیست

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه تعداد و.. نمی‌نویسه ،فقط می‌نویسه همه چی اوکی ،خدایی نکرده اگه مشکلی باشه می‌نویسه ولی وقتی سالمه دیگه میگه همه چی اوکی ،من خودم پرسیدم ازش 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه تعداد و.. نمی‌نویسه ،فقط می‌نویسه همه چی اوکی ،خدایی نکرده اگه مشکلی باشه می‌نویسه ولی وقتی سالمه ...

ممنون گلم از اون موقع همش فکر اینم که نکنه مشکلی بوده آخه بعضیا میگن دونه دونه شماره و نوشته تعداد طبیعی

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم از اون موقع همش فکر اینم که نکنه مشکلی بوده آخه بعضیا میگن دونه دونه شماره و نوشته تعداد ط ...

نه نگران نباش واسه منم اصلا اسمی از تعداد نیاورده بود ،من خودم خیلی نگران بودم پرسیدم ازش گفت اگه مشکلی باشه میگیم 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
عزیزم منم نوشته در اندام های تحتانی و فوقانی آنومالی واضیحی دیده نشد(این بررسی شامل انگشتان دست نمیب ...

بله همین نوشته 

خب تو عکسش خودت انگشتاشو دیدی قشنگ‌معلومه انگشتا؟

مانیتور جلوی خودم نبود عکسی هم ک بهم داده کلا واضح نیست هیچیش اما دکترم گفت برای همه همین مینویسن

عزیزم منم نوشته در اندام های تحتانی و فوقانی آنومالی واضیحی دیده نشد(این بررسی شامل انگشتان دست نمیب ...

تو سنوی من امروز اینو نوشته ولی اونجا دکتر گفت سنوگرافیت سالمه اومدم خونه دیدم تو برگه اینجوری نوشته شده حالم بده استرس دارم

تو سنوی من امروز اینو نوشته ولی اونجا دکتر گفت سنوگرافیت سالمه اومدم خونه دیدم تو برگه اینجوری نوشته ...

عزیزم من رو اکانتم نبودم 

ولی دخترم ب دنیا اومده ۲ سالشه و کاملاااااا سالم پس استرس نداشته باش

🕊