2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه بیاین بتام پایینه

156 بازدید | 13 پست

من بتا حاملگی دادم 78 بود دکتر گفت خیلی پایینه باید تکرارش کنی 4 روز بعدش دوباره تکرار کردم شده 109 بازم پایینه گفته 2 هفته دیگه دوباره تکرار کن

ایا بوده کسی مثه من با این مقدار بتا که حاملگی سالمی داسته باشه؟  توروخدا راهنمایی کنین من تا دوهفته دیگه نمیتونم طاقت بیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایمی که داشتی رو لطفا میشه بگی عزیزم؟ منم دکتر گفته احتمالا خارج رحمه ولی گفته 2 هفته دیگه واستا

اول ک بتام اول ۲۲ بود بعد ۶۲ بعد هفته پنجم بارداری باید میرسید به ۵۰۰ ک نشد و ۲۴۰ بود..دوم اینکه موقع دستشویی مخصوصا مدفوع درد داشتم تو مقعدم درد داشتم..وقتیم ک بتام پایین بود و دکتر شک کرد ب خارج رحمی و سونو داخلی نوشت .موقع سونو مررردم از درد فقط ک با قاطعیت گفت خارج رحمیه و بستری شدم و سقط ۲ ماه پیش..اها اینم بگم ب شدت تپش قلب داشتم و تعریق زیاد ک اینم علائمش بود

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
اول ک بتام اول ۲۲ بود بعد ۶۲ بعد هفته پنجم بارداری باید میرسید به ۵۰۰ ک نشد و ۲۴۰ بود..دوم اینکه موق ...

من تنگی نفس دارم بعضی اوقات تب و لرز بعضی اوقات گر میگیرم منم تو لگنم و زیر دل و کمرم خیلی احساس درد دارم یعنی امکان داره به این دلیل باشه من چند روز بعد تاخیر رفتم سونو واژینال موقع سونو خیلی زیاد درد داشتم ولی گفت هنو هیچی دیده نمیشه نه تو رحم و نه خارج رحم گفت زود اومدی

من تنگی نفس دارم بعضی اوقات تب و لرز بعضی اوقات گر میگیرم منم تو لگنم و زیر دل و کمرم خیلی احساس درد ...

انشالله ک‌نیس ولی خب علائمت عین منه اگرم قرار ب سقط باشه اصلا نترس ی سوزن میزنن ب اسم متوتروکسات ک جنین جذب بدنت میشه البته جنین ک نه توده سلولی..هنوز ب جنین تبدیل نشده الان

انشالله ک‌نیس ولی خب علائمت عین منه اگرم قرار ب سقط باشه اصلا نترس ی سوزن میزنن ب اسم متوتروکسات ک ج ...

ممنون عزیزم برام دعا کن چون یه تخمدان دارم میترسم پس سقطش نیاز به کورتاژو و بیمارستانو اینا نداره؟ 

ممنون عزیزم برام دعا کن چون یه تخمدان دارم میترسم پس سقطش نیاز به کورتاژو و بیمارستانو اینا نداره؟&n ...

ن نیاز ب اینا ک نیس من فقط سوزن زدم و تمام اصلا نفهمیدم خودمم