2777
2789

بچه ها من کاری ندارم اسی راست میگه یا دروغ ولی خودم دارم تو خونواده ام این وضعیت و میبینم

پدر من چنتا ملک و دو تا رستوران داره و چنتا مغازه

خونه داره 

ماشین معمولی داره

زمین ویلایی هم داره

حقوق بازنشستگی هم‌داره

کل فامیل قبلا از بابام قرض میگرفتن انقد که درآمدش بالا بود

اما امسال از زمانی که کرونا اومده رستورانا تعطیل شدن تقریبا وقتی هم باز هستن مشتری نیست چون ازون رستورانا هستن که توش مهمونی و تولد و ولیمه میگرفتن

مغازه ها مستاجراشون کرایه ها عقب افتاده بیچاره ها کارشون کساده بخاطر وضعیت کرونا

خونه رو هم که نشسته توش نمیتونه بخوردش که

سرمایه ای هم که نقدی دستش بود ریخت تو بورس شاید بتونه حقوق کارگران و بده دلش به حالشون میسوزه میگه درسته مشتری نیست ولی دولت به این بیچاره ها فقط سه ماه بیمه بیکاری داده اونم با تاخیر مجبوره خودش یجوری یچیزی بده بهشون همشون بچه کوچیک دارن، اونم شدیدا ضرر کرد و پودر شد

ماشین هم عصای دستشه تو این سن و سال نمیتونه بفروشه بخوره که

زمین هم یه گوشه افتاده نمیشه کاریش کرد بفروشه بخوره بعدا معلوم نیست بتونه بخره 

برای رستوران قبلا وام گرفته بود که قسطای اونم باید بده

یه بخور نمیر بازنشستگی مونده براش اونم مجبوره بده جای اقساط

برای اولین بار از من پول قرض گرفت این ماه با کلی خجالت تونست بگه پای تلفن، بخدا قلبم درد گرفت

یه مرد بعد ۶۰ سال دوندگی و نون حلال درآوردن با اون جایگاه اجتماعی الان تو خرج خونه اش مونده، شرمنده روی کارگراشه😢😢😢

خلاصه که خیلیا تو این اوضاع بدجوری گیر کردن الان دیگه فقیر و متوسط نمیشناسه

فقط اون ۴ درصدیا پولدارتر شدن

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

ما هم شرایطمون همینه . بابام هیئت علمی دانشگاهه ولی حقوقش برای قسط و وام میره خدا از شوهرم نگذره که مارو همینطوری با یه بچه رها کرد خرج من و بچمم گردن بابام افتاده ولی بنده خدا هیچی نمیگه 😭

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط همه چیو که نمیتونه بفذوشه که نشد حرف. ب نظرم اون زمینو بغروشه بزنه ب زخم زندگی. دیگه با سن شصت سال میخواد همه چی رو هم نگه داره نمیشه. من یادمه بابام کمر درد شدید گرفته بود و نمیتونستم کار کنه .خواهرممم نامزد بود برا جهاز خواعرمو وخرج زندگی ی خونه دپ طبقه مشهد داشتیم بیست و چهار میلیون فروخت. اگه الان داشت خیلی قیمتی بود.‌فقط واسه اینکه دستش جلوی کسی دراز نباشه .

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چرا رها کرد ؟خیلی دلم گرفت 

به خاطر بی مسئولیتیش . واقعا من می مونم همیشه جواب این سوالو چی بدم ؟ مگه یه مرد ۳۰ ساله اینقدر خاله زنک میشه که به خاطر خواهر و مادرش زن و بچشو ول کنه ؟😭

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
لعنت ب کرونا که همه رو داغون کرد الهی که کسب و کارها برکت بگیره زندگیا از این سیاهی دربیاد

همه فقط منتظریم و دست به دعا

دولت هم اصلا نه حمایت میکنه نه توانش و داره

پول قبض و اقساط وام ها رو هم دقیییییییق به وقتش مجبوری بدی

خدا به داد مردم برسه

ما هم شرایطمون همینه . بابام هیئت علمی دانشگاهه ولی حقوقش برای قسط و وام میره خدا از شوهرم نگذره که ...

یعنی چی رهاتون کرده

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
به خاطر بی مسئولیتیش . واقعا من می مونم همیشه جواب این سوالو چی بدم ؟ مگه یه مرد ۳۰ ساله اینقدر خاله ...

حالا ازش خبر نداری؟ خدا لعنت کنه خانوادشو

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
ما هم شرایطمون همینه . بابام هیئت علمی دانشگاهه ولی حقوقش برای قسط و وام میره خدا از شوهرم نگذره که ...

متاسفانه مردایی که بتونن الان پای خونواده و زندگیشون تو این اوضاع وایسن کم هست

خدا سایه پدرت و بالای سرت نگه داره

حالا ازش خبر نداری؟ خدا لعنت کنه خانوادشو

چرا پررو پررو هر هفته بچه رو میبینه ولی اصلا نمیپرسه چیزی نیاز دارین یا نه 

چرا پررو پررو هر هفته بچه رو میبینه ولی اصلا نمیپرسه چیزی نیاز دارین یا نه 

طلاقت داده؟

به خاطر بی مسئولیتیش . واقعا من می مونم همیشه جواب این سوالو چی بدم ؟ مگه یه مرد ۳۰ ساله اینقدر خاله ...

اخی عزیز دلم خیلی ناراحت شدم امیدوارم که خدا برات از این به بعد بهترینارو بخواد 

متاسفانه مردایی که بتونن الان پای خونواده و زندگیشون تو این اوضاع وایسن کم هست خدا سایه پدرت و بالا ...

واقعا باید مرد باشن نه نامرد مثل شوهرمن . مرسی گلم هم چنین پدرخودتون 

طلاقت داده؟

بله الان تو ایام عده هستم