2777
2789
به نظرتون با چی تزریق کنه خوبه شماها راهی بلد نیستید

اقا بگو. ول كنه اين كارو. بعدا حامله بسه

شوهر ميگه من كه حامله نكردم.  داستان ميشه❤️😐

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
ن نگران کار خودم بود که داشتم با اپلیکاتور تزریق میکردم چون قبلش iui کردم نشد

آهان نه بابا نگران نباش فکر کن طبیعی اینکار و میخواستی بکنی دیگه امیدوارم راحت باردار بشی 🙏

خودشناسی DNA plus

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان من اون بنده خدا شوهرش دوس نداره بچه دار بشه میگه میخام دزدکی اسپرم رو از رو بدنم جمع کنم و تز ...

اگه حامله شدوشوهرش گفت سقط کنه چی؟ 

بشینه درست وحسابی باشوهرش سنگاشونووابکنن 

اصلااینکارونکنه 

باهاش صحبت کن تااین خریتونکنه البته بلانسبت شما

چون اگه شوهرش بخوادسقطش کنه یابذاره بره بدجورضربه میخوره 

درصدکمی ازمرداهستن که بچه دوست ندارن ولی خانمشون که باردارمیشه خوشحال میشن وحس پدری توشون به وجودمیاد یابچه روکه ببینن تنفرشون ازبین بره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤