2777
2789

من که خودم ۸ ماهه چشم انتظار بی بی چک مثبتم.کلی هم توی تخیلات خودم هر ماه برنامه های مختلف میچینم که اگه مثبت شد چه جوری به شوهرم بگم که قشنگتر باشه و بعد از تشکیل شدن قلبش چه جوری به خانواده هامون بگیم که غافلگیر شن و کلییییی از این رویاها برای خودم میبافم....

شماهایی که بی بی چکتون مثبت شده بیاین عکسشو بذارین و خاطره اون روزی که مثبت شد رو تعریف کنید و از حس و حالتون بگین...و اینکه بعد از چند وقت انتظار مثبت شد؟  

ایشالا من و همه چشم انتظارا هم به زودی این لحظه ها رو تجربه میکنیم  

هر چیز که در جُستَنِ آنی؛آنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منتظرم 😔😔😔😔😔

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

خیلی عذر میخوام دوستم لطفا برای سلامتیه بابام سوره حمد بخونین لایک کنین براتون صلوات بفرستم 

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤
تاحالا برای شما مدیکور هاله کاذب داشته ؟

من فقط ماه اول اقدامم مدیکور هاله خیلی محو انداخت که کاذب بود و فرداشم پریود شدم.بعد از اون دیگه همش منفی  

هر چیز که در جُستَنِ آنی؛آنی...

واسه منم بعد 6سال مثبت شد خواهرم اومد خبرو به شوهرم بگه ...شوهرمم داشت شلوار عوض میکرد فقط با یه شرت بود 😂خواهرم از هیجان درو باز کرد خبرو گفت شوهرمم اصلا یادش نبود شلوارپاش نیست شروع کرد به گریه گردن بعد آروم شدن رفت شلوار پوشید😂😀

من عكسش تو كوشيم نيست ولي وقتي به شوهرم گفتم ك مثبته فقط گفت سقط و منم راضي شدم تو دو هفتگي سقط كردم چون واقعا شرايطشو نداشتيم ولي هيچوقت يادم نميره چقد شوهرم گزينه ميكرد و زجه ميزد چون هم من خيلي اذيت شدم برا سقط هم حس بدّي بود برا بچمون ك قرار بود تشكيل بشه

مال من بعد از 3 ماه بود .که بی بی مثبت شد باورم نمیشد .3 تا بی بی استفاده کردم .فوری هم به مامانم و مادرشوهرم اینا گفتم بعدش هم که فقط تلفن پشت تلفن واسه تبریک زنگ میزن .خواهرم زنگ زد گفت چن روز عقب انداختی گفتم یه روز کلی خندید گفت برو اول دکتر ببین دکتر چی میگه اصلا شاید باردار نباشی واسه چی به همه گفتی .دکتر من تا روزی که برم پیش دکترم داشتم از استرس میرم دم که نکنه باردار نباشم .خلاصه روزای خوبی بود انشالله قسمت همه منتظران.