2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه سقط نشده بود هفته ۱۴ بارداری بودم 😞

فدات شم عزیزم منم اگ بچه های اولم زنده بودن دو ساله بودن غصه نخور خیلی زود جاشون پر میشع ان شالله بحق این ماه عزیز 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
فدات شم عزیزم منم اگ بچه های اولم زنده بودن دو ساله بودن غصه نخور خیلی زود جاشون پر میشع ان شالله بح ...

قربونت گلم ممنون بابت دعای قشنگت۰🙏

میدونی خیلی اذیت شدن بعد ۳ ماه ویار و تهوع شدید تو ان تی مشخص شد قلب جنین تو ۹ هفته ایست کرده ولی من تا روز سقط تمام علایم بارداری و تهوع و.... رو داشتم چون جفت هنوز کار خودش رو میکرد.

دستور سقط دادن بعد ۱۲ ساعت درد کشیدن با قرص نیومد و کورتاژ کردن ۱۲ روز از کورتاژ گذشته و من همچنان سوزش و درد دارم 

بخدا ۵ ماه اسیرم جسم و روحم ضعیف شده امروز کلی گریه کردم 😞

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
قربونت گلم ممنون بابت دعای قشنگت۰🙏 میدونی خیلی اذیت شدن بعد ۳ ماه ویار و تهوع شدید تو ان تی مشخص ش ...

عزیزم ایشالا ب زودی ی بارداری موفق داشته باشی 

نگفتن دلیلش چیه؟ 

خودت حس نکردی چ دلیلی داشت ک یهو قلبش وایساده 

من این ترسو همیشه دارم 

قربونت گلم ممنون بابت دعای قشنگت۰🙏 میدونی خیلی اذیت شدن بعد ۳ ماه ویار و تهوع شدید تو ان تی مشخص ش ...

قربونت شم درکت میکنم تا بدنت برگرده ب گذشته دو ماهی طول بکشه من چی بگم ک دو قلوها یکی سقط شد یکیشم خارج رحم بود لاپاروسکوپی شدم خیلی جسمم ضعیف شده بود ولی الان ک پسر گلم و دارم همه چیو فراموش کردم از خدا میخوام شماهم زودی نی نی بیاد تو دلت نی نی سالم و صالح همه دردات یادت بره ب خودت برس گلم مخصوصا به روحت گریه نکن خودتو داغون نکن لابد حکمتی توش بودع خدا خیلی مهربونع عزیزم 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
عزیزم ایشالا ب زودی ی بارداری موفق داشته باشی  نگفتن دلیلش چیه؟  خودت حس نکردی چ دلیلی د ...

انشالله🙏 برای ان تی پیش دکتر شاکری رفتم ( تهران خیلی معروفه) با ذوق و شوق کوشیمو روشن کردم و از مانتیور داشتم فیلم میگرفتم موس رو گذاشت رو شکمم یکم تکون داد گفت دوربینو قطع کن خرابه! من فکر کردم مانتیورش خرابه گفتم مانتیور خرابه ؟ گفت نه بچه خرابه! اصلا انگار دنیا خراب شد رو سرم یهو زدم زیر گریه دیگه مگه میتونستم پاشم .

خیلی خیلی بد بهم گفت خیلی از لحنش بدم اومد.

دکتر زنانم گفت مشکل کروموزمی داشته و باید از قبل بارداری اینسری اسپرین بخوری.

من چون تهوع شدید داشتم اصلا یکذره هم فکر نمیکردم جنین مورد داشته باشه حتی تا روز سقط هم تهوع داشتم بعد فهمیدم که میشه جنین مرده باشه اما جفت نه‌.

من ۳۲ سالمه با تنبلی تخمدان شدید عملا یک تخمدانم به دارو هم جواب نمیده کورتاز هم شدم معلوم نیست چه بلایی سرم اوردن . خیلی ناراحتم فکر میکنم دیگه بچه دار نمیشم .

تنها امیدم دختر ۶ سالمه والا الان دیگه نابود بود بیشتر هم برای دل دخترم دوس دارم دومی رو بیارم میگه مامان یدونه ابجی بیار یدونه داداش نمیدونه تو یدونش هم موندم با این اوضاع رحم و تخمدان

قربونت شم درکت میکنم تا بدنت برگرده ب گذشته دو ماهی طول بکشه من چی بگم ک دو قلوها یکی سقط شد یکیشم خ ...

فدات عزیزم خیلی پستت بهم دلگرمی داد

انشالله خدا در پناه خودش گل پسرت رو حفظ کنه .

اتفاقا دکترم هم گفت بعد دوماه اقدام کن اما فکر نکنم حالا حالا بدنم برگرده انشالله بعد ۶ ماه شاید مجدد اقدام کردم تن و بدنم از سقط و کورتاژ مجدد میلرزه واقعا سخته 

انشالله🙏 برای ان تی پیش دکتر شاکری رفتم ( تهران خیلی معروفه) با ذوق و شوق کوشیمو روشن کردم و از مان ...

الهی بمیرم ایشالا ک دفعه بعدی دوقلو ی دختر ی پسر میاد تو بغلت

از هرچی ک صلاحه همون بشه هیچ کار خدا بی حکمت نیس خدا صلاح هرکسیو بیشتر از خودش میدونه 

توروخدا واس منم دعا کن ۲۰ سالمه اولین بارداریمه خیلی ذوق دارم اگ خدایی نکرده اتفاقی بیوفته دیوونه میشم هر روز استرس دارم ک نکنه از دستش بدم