2777
2789

بس که تو خونه موندم خسته شدم دلم میخواد یه بچه دیگه بیارم تا این زمان هایی که مجبورم خونه بمونم یک اتفاق خوبی تو زندگیم افتاده باشه و زمانم هدر نره و به تولد و بزرگ کردن بچه بگذره تا بچه بزرگ بشه کرونا هک تموم میشه کسی موافق حرف من هست؟

ینی جهش چن برابری داشته کرونا تو تولید بچه 😁😁همه گرمی خوردن تو خونه موندنم ی طرف زدن تو کار تولید مثل .

عزیز ما که‌شرایط روحی و اقتصادی شما رو نمیدونیم هر طور صلاح میدونی 

فقط یه چی بگم بچه رو یه انسان ندونیم بچه یه نسله

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو کرونا باردار شدم، شوهرم نه میذاره جایی برم نه میذاره کسی بیاد خونمون خیلی بده، بذار کرونا تموم بشه بعد بیار، همین امشب با شوهرم دعوام شد سر این که گفت بگم مادر و خواهرم نیان خونم، منم دروغکی گفتم سرما خورده که اونا نیان

دوستان تو این دورانی که معلوم نیست چند سال قراره طول بکشه تا ما تو خونه بپوسیم بهترین کار بچه دار شدنه تا حسابی مشغول بشیم و حوصله مون سر نره و وقتمون هم مفید بگذره و یه بچه رو تربیت و بزرگ کنیم

دوستان من میخوام بچه دار بشم یه دختر دارم و الان پسر میخوام بعضی ها میگن برو از تو اینترنت سرج کن اما انگار خیلی ضد نقیض داره تو دندان پزشکی یه خانومی بهم گفت که هر کی پیش دکتر مختاریان میره به نتیجه دلخواه میرسه تو این وضعیت مملکت هم که نمیشه زیاد بچه بیاری برای همینه که دنبال یه جای خیلی خوب میگردم تا صدرصد جواب بده این روش های ای وی اف هم که برای انتخاب جنسیته میگن پول دور ریختنه فقط ۱۰ درصد احتمال حاملگی داره و احتمال سرطان زایی شدیدی داره و بچه هم ممکنه مشکل دار بشه بخدا موندم چکار کنم که این دفعه حتما بسر بشه چون شوهرم حتما پسر رو میخواد و منم نمیخوام هی بچه بیارم شمارو به خدا اگه کسی را ارتباطی با دکتر طاهره مختاریان داره اینجا بذاره شنیدم در دوران کرونا غیر حضوری هم کار میکنه اما من شماره غیر حضوری ایشون رو ندارم

دوستان تو این دورانی که معلوم نیست چند سال قراره طول بکشه تا ما تو خونه بپوسیم بهترین کار بچه دار شد ...

اتفاقا من با زهرا موافقم دوست دارم بچه دار بشم حالا که تو خونه هستم وقتم مفید بگذره و‌حسابی از خودم و نوزادم مراقبت کنم 

دوستان تو این دورانی که معلوم نیست چند سال قراره طول بکشه تا ما تو خونه بپوسیم بهترین کار بچه دار شد ...

عزیزم اگه برات مهمه حتما برو آی وی اف چون این دکترا تعیین جنسیت همشون شانسیه حتی اگه بگن ۹۹ درصد جنس دلخواه میشه وقتی نشد میگن شما جز اون یک درصد بودین😂

من شيراز زندگي ميكنم اما هر چي ميگردم به اسم دكتر طاهره مختاريان مي رسم كه تهرانه جالبه كه در موردش نوشتند كه با شهرستاني ها و خارج از ايران هم بطور انلاين و غير حضوري كار ميكنه با واتس اپ و اسكايپ و اينا

من يه دختر ده ساله دارم الانم سنم بالا رفته ولي احساس ميكنم وقتي ميريم سفر يا استخر يا دريا شوهرم تنها مي مونه يا تو جمع هاي جدا گانه مردانه زنانه 

دلم براش سوخت و ميخوام براش پسر بيارم هرچي دنبال دكتر ميگردم آخرش براي پسر دار شدن و دختر دار شدن به اسم دكتر طاهره مختاريان ميرسم واسه همين ميخوام برم پيشش به نظر شما تو سن ٤٠ سالگي عاقلانه است كه من بچه بيارم يا نه؟؟؟؟