2777
2789

اگ جلسه اول بیان خواستگاری بعد فرداش شماره تلفن رو بخوان ایا معقوله شماره دادن یانه باید بعد چن جلسه شماره رو داد؟

شما این شرایط براتون پیش اومده؟

لطفا راهنمایی کنید دوستم ازم پرسیده ولی من تو جوابش موندم😅 لطفا بگین خوب راهنمایشش کنم

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

نه بعد جلسه اول معقول نیست ک...وقتی دو طرف کامل مورد پسند هم بودن و خانواده ها راضی بودن قرار میذارن برای نامزدی چند ماهه مثلا سه ماه بعد شماره میدن تو خواسگاری ک شماره نمیدن ک😐

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ماهایـے ڪ دوستیم قبل شب خاستگارے زنگ میزنہ خود شب خاستگارے زنگ میزنہ بعد شب خاستگاریم زنگ میزنہ اصن یهو دیدے وسط خاستگارے زنگ زد 😂😂😂 خداروشڪر فڪرم درگیر این چیزا نمیشہ دیگہ 😂

مـاه اگہ میخندید شبـیہ تـو مـیشد 💫💛

الان روشن فکرا که میگن مگه میشه بدون شماره دادن ازدواج کرد، دارن با هم میگن؛ توپ، تانک، فشفشه؛ اِسی باید کُشته شه😁

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
یعنی نده؟

ن‌عزیزم اصلا لازم‌نیست ب خانوادش بگ ب پدر و مادر پسره بگن برای اشنایی بیشتر چند جلسه دیگ هم بیان اگ‌مورد پسند هم بودن قرار نامزدی گذاشتن الان شماره بدن

من که تا حالا به هیچ کدوم از خواستگارام شماره ندادم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
ن‌عزیزم اصلا لازم‌نیست ب خانوادش بگ ب پدر و مادر پسره بگن برای اشنایی بیشتر چند جلسه دیگ هم بیان اگ‌ ...

میگ شماره بدم برای هماهنگ کردن وقت قرار اینا...

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
میگ شماره بدم برای هماهنگ کردن وقت قرار اینا...

شماره پدر مادرشو بده شماره خونشونم داره:/این بازیا جدیده:/شماره برا وقت:/بعدم ادم‌زود درگیر احساس میشه نمیتونه اونجوری ک باید طرفو بشناسه