2777
2789
عنوان

یعنی کرونا گرفتم؟

1434 بازدید | 20 پست

دخترم سه روز پیش ابریزش داشت و سرما خورد .منم شربت سرما خوردگی گرفتم و الان دیگه فقط یه کوچولو دماغش صدا میده .امروز از صب خیلی بی حوصله بودم و خونه مامانم بودیم بخاری نداشتن سردم بود خیلی وقتی اومدم خونه خوابیدیم با دخترم بیدار شدم نمیتونستم تکون بخورم دخترم هی میزد تو صورتم ...اونوقت تا حالا نفس تنگی دارم و حس میکنم گلو داره چرک میکنه چه خاکی تو سرم کنم؟!ماسکم زدم هی میاد میگه باز کن ...

ازمن می شنوی تند تند آب ونمک قرقره کن

آب داغ بخور فراوووووووون

دمنوش آویشن وپونه

همین الانم پاشو باآب گرم ونمک سه بار قرقره کن گلوت خوب می شه

نگران نباش ان شاء الله طوری نیست

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا آره بدن درد وبی حالی وتب علامتشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
ازمن می شنوی تند تند آب ونمک قرقره کن آب داغ بخور فراوووووووون دمنوش آویشن وپونه همین الانم پاشو ...

عزیزم ممنون .اینو که میگی دم کردم با زنجبیل و دارجین .الان میرم قرقره میکنم

شاید مسخره کنین ولی به اندازه یه عدس شیره تریاک خیلی خوبه خواهرم خورد خیلی خوب شد

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

منم چن روزه گلوم درد میکنه 

سردرد و بدن درد و سرفه هم دارم

اینجا پرسیدم گفتن احتمالا کروناس 

اخه شوهرمم قبل من مریض شد  حس بویایی و چشاییش از بین رفته هنوزم خوب نشده

سرکارم نمیره رفت ازمایش کرونا داد..

من تو اتاق خودمو قرنطینه کردم بخاطر پسرم 

بیرون از اتاق میخوام برم دستمو الکل میزنم و ماسک

بقیه کارا با شوهرمه فعلا😢

وااااا🙁 
عزیزم ممنون .اینو که میگی دم کردم با زنجبیل و دارجین .الان میرم قرقره میکنم

آفرین دختر خوب به حرفم گوش کنی تافردااثری از درد گلو نمی مونه سه بارهربار20ثانیه قبل خواب هم تکرار کن وچیزی نخور ان شاء الله خوب می شی😘

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
شیره تریاک از کجا گیر میاد عطاریا دارن؟😅

نه قاچاق فروشا دارن😁 

منم چن روزه گلوم درد میکنه  سردرد و بدن درد و سرفه هم دارم اینجا پرسیدم گفتن احتمالا کروناس&n ...

منم و شوهر و پسرمم اینجوریم الان یک هفته ولی سرفه و تنگی نفس نداریم سرماخوردگی اخه شدید نیست

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
منم چن روزه گلوم درد میکنه  سردرد و بدن درد و سرفه هم دارم اینجا پرسیدم گفتن احتمالا کروناس&n ...

من فعلن گلو درد بدن درد ندارم تبم ندارم ولی گلوم میسوزه و حس میکنم میخواد چرک کنه.کسل هم هستم دخترم داد میزنه حوصله اشو ندارم ....