2777
2789
عنوان

کیا تجربه عفونت گوش داخلی (لابیرنت)داشتن توروخدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10011 بازدید | 22 پست
اینجام متخصص خیلی خوب هست اگه خوب نشم بازم میرم.خدا خودش کمکم کنه

استرس بده، اصلا استرس نداشته باش فقط

روزمرگی هامو یادتون میدم... مطمئنم ترفندای باحالیه ب تاپیکام سر بزنید😉(تبلیغ نیست 😐بخونین میفهمین منظورم چیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز. التهاب گوش داخلی (Labyrinthitis) یا لابیرنتیت نوعی اختلال در گوش داخلی است. دو عصب دهلیزی درون گوش داخلی اطلاعات مربوط به تمرکز فضایی و کنترل تعادل را به مغز می‌فرستند. تورم یکی از این اعصاب باعث بیماری التهاب گوش داخلی یا آماس گوش درونی می‌شود. و از جمله علائم لابیرنتیت، شامل سرگیجه، حالت تهوع و کاهش شنوایی می‌شود. و  معمولا با استفاده از خود مراقبتی و همچنین تجویز دارو درمان می‌شود. تورم  گوش داخلی مزمن با استفاده از درمان توانبخشی دهلیزی (VRT) درمان می‌شود.

ولی من بهت کلینیک گوش تهران رو معرفی می کنم یکی از بهترین و مجهزترین کلینیکای گوش ایرانه. و خدمات زیادی هم در رابطه با گوش و بیماری های اون مثل همین عفونت گوش داخلی ارائه می ده. برا اشنایی بیشتر باهاش ادرس سایت و شماره تلفونشو برای می زارم حتما سر بزن:

https://tehranearclinic.com/

02188202934
02188870911

خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک 12) ، طبقه نهم واحدc

اینم لینک مقاله عفونت گوش داخلی همه چیز رو درموردش توضیح داده:

https://tehranearclinic.com/blog/neuro-labyrinthitis

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع بیماری های گوش 🦻:

👂درمان عفونت ، خارش ، وزوز ، سنگینی ، سوت کشیدن و آسیب پرده ی گوش

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

علائم التهاب گوش میانی چیه؟ من نمی دونم منیر دارم یا التهاب؟ دکتر رفتم چیزی تشخیص نداد ولی درد منقطع احساس پری و سرگیجه دارم.... تو گوشام را نگاه کرد گفت چیزی نیست