2777
2789
عنوان

پس من چجوری مامان بشم؟

221 بازدید | 17 پست

چرا من باردار نمیشم؟؟؟؟

خسته شدم از بی بی چک

۳۲ سالمه بزودی میرم ۳۳ خیلی نگرانم

پارسال رفتم چکاب دکتر گفت فقط ویتامین د پایین که باید بخوری و فولیک اسید داد گفت برو سال دیگه اگه نتیجه نگرفتی بیا

الان یکسال شده

پری هام منظمه گاهی یکی دو‌روز اینور اونور میشه

حتی از کیت هم استفاده کردم و ۱۵ موعدم مثبت شده کیت

مرتب خودم و همسرم و تقویت کردم و رحمم و گرم نگه میدارم

دیگه دارم کلافه میشم

میخوام برم دکتر ولی نه همون، چی بهش بگم آز اسپرم و عکس رنگی هم بنویسه؟؟؟؟؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

ایشالا میشی گلم بعد رابطه به راست بخواب ازجاتم بلند نشو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

انشالله به زودی زود خبر مامان شدنتو بزاری

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم بهتره شوهرتم بره ازمایش شاید مشکل از شوهرته

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
اره عزیزم بهتره شوهرتم بره ازمایش شاید مشکل از شوهرته

دکتر زنان باید معرفی کنه یا همینطوری بره پیش اورولوژی براش مینویسه آزمایش؟؟؟

منم دیر حامله شدم عزیزم فقط استرس و دور کن از خودت و سعی کن بیخیال باشی هر چند سخته و سعی کن از پوزیشن سجده استفاده کنی موقه نزدیکی و ۱۵دقیقه به همون حالت بمونی اگه میتونی

منم ۲۹ سالمه یک ساله تو اقدامم آزمایشای خودمو و شوهرم خوب بوده شوهرم معاینه شده و هیچ مشکلی نداشته فقط خودم یه میوم خارج رحمی ۱۰سانتی دارم دکترا میگن میومو با جراحی لاپاراتومی بردارم ولی چون میومم خارج رحمی من میترسم میوم هیچ ربطی به بارداریم نداشته باشم البته خودم وزنم ۸۰کیلو؛ دکترا میگن وزن هیچ تاثیری نداره؛ من پریودامم منظره حالا لتروزول و ویتامین دی و ای خوردم ببینم فایده داره یا نه 

منم ۲۹ سالمه یک ساله تو اقدامم آزمایشای خودمو و شوهرم خوب بوده شوهرم معاینه شده و هیچ مشکلی نداشته ف ...

امیدوارم زودتر به مراد دلت برسی

من این ماه لتروزول خوردم ولی فایده ای نداشت

دیگه میرم برای عکس رنگی و همسرم هم میفرستم بره آز اسپرم

بنظرم عزیزم اول توکل و دوما مطمئن باش تمام کسایی که میگن ما دقیقا تو ماهی که امید نداشتیم باردار شدیم حرفشون درسته و سوم اینکه باید بدنتو بشناسی باید تشخیص بدی روز تخمک گزاریتو و سعی کنی بعد دو سه روز که از تخمک گزاریت میگذره دیگه رابطه نداشته باشی تا تخمک خودشو بگیره چون مابعد تخمک گزاری احتمال بارداری کم میشه .اینا رو رعایت کنی مطمئنن میشی و حتما خودت و همسرت آزمایش بدین .تخم کتان هم عالیه امتحان کن