2777
2789
عنوان

کمک لطفا

32 بازدید | 6 پست

سلام خانما کمک لطفا

امروز با شوهرم بحث داشتیم

میخام بدونم اگه سما جای من بودید چیکار میکردید

قضیه اینه که قرار بود تعطیلی این هفته یعنی جمعه و شنبه با مامانم اینا بریم باغشون دو روز اونجا باشیم به شوهرم گفتم شما این دوروز را مرخصی بگیر چون شیفت بود این دو روز حالا امروز اومده میگه من نمیام چون باید شیفت برادرمم پر کنم با برادرش همکارن حالا اون هفته که اربعین بود دو روز تعطیلی بردارشوهرم مرخصی بود شوهرم به جاش شیفت بود و ما این دو روز تو خونه تنها بودیم من کارمندم از شنبه تا پنجشنبه سرکارم دلخوشبچیم به تعطیلیه که با خانوادم تو خونه باشیم یا بیرون بریم حالا شوهرم به برادرش گفته تو تعطیلی جای من شیفت باش اونم گفته من نیستم خودم میخوام برم مرخصی جای من شیفت لچباش یعنی شوهرم از صبح تا شب این دوز تعطیلی هم جاش شیفت باشه شوهرمنم گفتم من واینمیستم اونم گفته منم میرم استعلاجی که مجبور بشی شیفت رو پر کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم بحثم شد اون پست برادرش در اومد من میگم من زنتم تو زندگیتم میبینی فقط تعطیلی همینا رادم از اون پشتیبانی میکنی شما بگید من چیکار کنم با این شرایط که اصلا نه شوهرم درک میکنه وبرادرشوهرم و زنش با حسادت میخوان ما یه روز خوش نداشته باشیم

به بردارسوهرم پیام دادم میگه من میخوام برم در صورتی که اون هفته هم اون رفته مرخصی....بخدا خسته شدم از دستسون با چه ذوقی میخاسم تعطیلی بشه ولی امروز زهرم شد.  بخاطر اونا چه حرفا که نشنیدم رومم نمیشه با کسی درد ودل کنم