2777
2789
عنوان

دلم میخواد صبر کنم بازم ..

251 بازدید | 36 پست

کسیو خیلیی دوست داشته باشید 

و مثه رفیق باشید همه جوره

حامی همدیگه باشید

جونتون رو واسه هم بدید 

ولی شرایط ازدواجتون کاملا جور نباشه تو این اوضاع اقتصادی این روزا و کرونایی که همه چیزو بهم ریخته

و مادرتون بگه باید همین الان بیاد خواستگاری و ازدواج کنید 

چیکار میکنید؟ حاضرید کسی که مثه رفیقه باهاتون و اینقدر مثه هم هستید رو رها کنید؟ مگه چند بار پیش میاد تو عمر ادم که با یه نفر اینقدر تفاهم داشته باشه و عاشقش بشه؟!

دلم میخواد بازم صبر کنم...

.

این هم بگم که سیستمی دارم که نمیگم باید حتمااا و به هر قیمتی ازدواج کنم که بقیه بگن عع فلانی شوهر کرد و خدا رو شکر سر و سامون گرفت .. اون آدم باید واسه من خوب باشه .. همراه و همدل باشه ..

_آبنبات هستم_

کل دنیاهم مخالفم باشن صبر میکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا شرایط تو رو دارم داستانشو گذاشتم تاپیک یکی مونده به آخری.....

فعلا که دارم صبر میکنم اما واقعا سخت شده...

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
واقعا ارزشش رو داره. خیلی وقته میشناسمش!❤🥺

یکم دیگه صبر کن تا شرایطش بهتر شه بعد بگو بیاد خواستگاری

اما حواست باشه عشق و تفاهم همه چیز نیس و اگ اوضاع مالیش خیلی بده بعد ازدواج ب مشکل میخورین

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

کل دنیاهم مخالفم باشن صبر میکنم

عزیزم مرسی از انگیزه ای که بهم دادی❤

همش میگم اگه هر کسی جاش بیاد و باهاش مقایسه میکنم و هیچکسی نمیتونه مثلش باشه برای من.. هیچکس نمیتونه اینقدر منو درک کنه و همراهم باشه و دوستم داشته باشه

_آبنبات هستم_
بگو بیان خواستگاری مشکلش چیه   رعایت کنید چیزی نمیشه تا عقد کنید دو سه ماه زمان میبره&nbs ...

به خاطر مریضی کرونا نیست 

به شغل خوب قرار بود داشته باشه که کرونا باعث شده به تاخیر بیوفته! و ما باید صبر کنیم 

_آبنبات هستم_

بگوبیاد جلو بقیش درست میشه.من وهمسرم هیچی نداشتیم 6سال دوست بودیم اگه میخواست وایسه تا چیزی جمع کنه الان که الانه داشتیم درجامیزدیم ولی اومد جلو و چون همو میخواستیم همه چیو دوتایی درست کردیم .سخت بود ولی شد 

منم تقریبا شرایط تو رو دارم داستانشو گذاشتم تاپیک یکی مونده به آخری..... فعلا که دارم صبر میکنم اما ...

عزیزم ❤ حتما میخونم تاپیکت رو 

امیدوارم زودی مشکلتون حل شه و کنار هم قرار بگیرید❤❤

_آبنبات هستم_