2821
2789

ببین بیماری که از گربه انتقال پیدا میکنه  خیلی بده بندازین دور ضرر هم شده ولی به هر حال سلامتیتون مهم تره  

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
اگه  ویروس و انگلش وارد بدنتون بشه  تاهمیشه مجرداتون مشکل سقط بچه پیدا میکنن سطل و بر ...

میگم ما تابستون دوتا بچه گربه ی......... هی توی سطل حیاط که اشعالو برگای درخت رو میریزیم میرفتن بازی میکردن.بازور از رو حیاط،پروندیمشون تا برن.نمیدونم ادارارو مدفوع میکردن یانه اونم بندازیم دور؟؟

البته یبار دیدم یکئشون تو باغچه خاکو رو زیرو رومیکرد فکر کنم ادرار کرد

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عوووق  چطوری میتونی فکر خوردنش باشی

میخوام ببینم چیکارش میشه کرد برنجو .. خودمون ک نمیخوریم . ببینم میشه جایی ریخ یا ب حیوونی داد بخوره ک ب تبدیل ب احسن شه؟

بریز دور عزیزم برنجتونو جایی نزارین که چیزی بهش نفوذ کنه سرشو ببندین تو بشکه ای یا گونی بزارین یجایی که حشره توش نره چه برسه به ادرار و مدفوع گربه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
میگم ما تابستون دوتا بچه گربه ی......... هی توی سطل حیاط که اشعالو برگای درخت رو میریزیم میرفتن بازی ...

خیلی باید مراقب بود ظرفای خوراکی به دهن یا پوست گربه نخوره یا وارداشپزخونه نشه گربه...

خیلی باید مراقب بود ظرفای خوراکی به دهن یا پوست گربه نخوره یا وارداشپزخونه نشه گربه...

نه به ظرف خوراکی نخورده.

اگه اتفاقی بخوره چی میشه مگه؟؟😥😥

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

جیش و پی پی 😂😂

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز