الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک سال و نیم دارو و آمپول دادن بهم هرماه یکی دوتا فولی داشتم دو دوره آخر بااینکه پنج تا آمپول زدم اص ...
منم همینو میگفتم که بدنم مقاوم شده و دیگه به دارو جواب نمیدم یا فولیکولام پوچن یا ذخیره ام اومده پایین ولی همه اینا غلطه من دو دوره استراحت کردم و طی این استراحت قرص جلوگیری سیپروترون کامپاند به همراه روزی دوتا متفورمین خوردم باعث شد هورمون مردانه ام بیاد پایین و ماه بعدش با یکم قرص ویتامین فرتیل آید بانوان و آمپول سینال اف و لتروزول فولی های زیادی داشتم البته بگم خیلی سخت گذشت چون تخمدان هام زیاد کار کردن ورم کردن و تحریک بیش از حد تخمدان شبا نمیتونستم بخوابم از درد فقط دوغ رو نمک میریختم توش و میخوردم تا ده روز خوب شدم بعدش همین شد حامله شدم نمیدونم کدوم فولیکول گرفت امیدوارم شما هم این لحظه ناب رو تجربه کنی وقتی بی بی چک جلو چشمات دو خطه میشه باور نمیکنی و قلبت و دستات شروع به لرزیدن میکنه از ته قلبم واست آرزو دارم