2777
2789

سلام خانم ها 

من یه دختر  ۱۰ ساله دارم.

اصلاً درس خون نیست از وقتی مدرسه مجازی شده هیچ انگیزه ای نداره برای درس خوندن.😞

من چیکار کنم که یه ذره بشینه پای درس و مشق؟

لطفاً راهنمایی کنید.🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم نمیخونه

هیچی نمیگیم چون  نمره ی خیلی خوب مدرسه هیچ تاثیری در آینده نداره

منم تا دیپلم نمره هام همه داغون بود ولی تمام توانم رو برای کنکور گذاشتم رتبم ۳رقمی شد

خودم زمانی ک بچه بودم تا وقتی خواهرم پبشم بود  خیلی خوب درس میخوندم. وقتی رفت دانشگهه و تنها شدم یکم افت کردم. با یکی از دوستاش مچ شن احتمالا یکم فعالتر شه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ابجی منم نمیخونه البته ی ذره هم نگاه کنه نمره هاش عالی حالامن شب تاصبح نمیخوابیدم درس میخوندم همشم میوفتادم براش جایزه بگیر تشویقش کن باهاش حرف بزن دعوانکن ک بدتر بدش میاد ازدرس

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اتفاقاً من خیلی کتاب دوست دارم و توی خونه خیلی کتاب می خونم ولی دخترم توجهی نداره😖

ای بابا.پس یخوای جایزه اینا بذار

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
خواهر منم نمیخونه هیچی نمیگیم چون  نمره ی خیلی خوب مدرسه هیچ تاثیری در آینده نداره منم تا دیپ ...

آره واقعاً الان همه ی بچه ها خیلی خوب میگیرن خیلی بده، حتی اگه نیاز به تلاشم بگیرن همه ی درس هارو ،بازم قبول میشن🙁

خودم زمانی ک بچه بودم تا وقتی خواهرم پبشم بود  خیلی خوب درس میخوندم. وقتی رفت دانشگهه و تنها شد ...

من دوتا دختر دارم دختر کوچیکم هنوز مدرسه نمیره کوچیکه، ولی اگه اون بره  مدرسه، وقتی یکیشون بره سره درس و مشق اون یکی هم تشویق میشه .ولی چه کنم که هنوز خیلی مونده اون یکی بره مدرسه.

ابجی منم نمیخونه البته ی ذره هم نگاه کنه نمره هاش عالی حالامن شب تاصبح نمیخوابیدم درس میخوندم همشم م ...

آره اینام اگه جواب بده که عالی میشه آخه من همیشه وقتی درس نمی خونه عصبی میشم دعواش می کنم.

دخترم وقتی مدرسه می رفت یه ذره بهتر بود ولی الان که مدرسه ها مجازی شده دیگه لای کتابشم باز نمیکنه ان ...

داداش منم موقع مدارس یکم درس میخوند، الان حتی با دعوام نمیخونه با اینکه دوتا آبجی دیگم ب ابو آتیش میزنن خودشونو ک هرطور شده کلاس مجازیارو شرکت کنن