2777
2789

امشب راجع ب بازنشستگان لشكري و كشوري صحبت شد تو تي وي گفتن ك برا تامين اجتماعي هم قبلا صحبت شده، ولي من نشنيدم جايي شما اطلاعي دارين؟

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره بازم یکم اضافه کنن چقدرشو نمیدونم

برا لشكري ك بشدت اضافه شد 😐

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
وای قراره زیادش کنن؟ کاش بیشترش کنن

نميدونم من اينجوري شنيدم ولي جزيياتشو نميدونم يا ب تصويب برسه يا ن

لشکری یعنی چی؟

ارتش و سپاه و نيرو مسلح

ارتش و سپاه و نيرو مسلح

بازنشسته هاش،با کارمنداش؟؟

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
بازنشسته هاش،با کارمنداش؟؟

بازنشسته ها عزيزم

اینام مسخره کردن تامین اجتماعیی ها رو همش میگن همسان سازی همش میگن افزایش میدن اخرش دوباره فقط لشکری کشوری اضافه میشه تامین اجتماعی باز رو هوا میمونه تا دوباره یه خبر میاد قراره افزایش بدن انگار اینطوری میکنن کسی اعتراض نکنه اینام هی طولش بدن

برا لشكري ك بشدت اضافه شد 😐

به شدت یعنی چی؟!

سری قبل پنج درصد شنیدم اضافه کردن که بخوره تو سرشون

هزار تومن بیاد روی حقوقت ۱۰هزارتومن همه چی گرون میشه

میخوام صد سال سیاه حقوقا بالا نره که چیزی گرون نشه

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am