2777
2789

توروخدا بگید چیکارکنم شوهرم بفهمه قیامت میکنه چند روز پیش از پشت بوم نون ‌خشک میاورد شوهرم یه دفعه یدونه موش رفت تو راه پله زیر گلدون در خونه ام باز بود!الان یه هفته گذشته مهمون بود خونمون رفتم از تو کابینت که پشتش بازه سمته دیوار کیسه بردارم‌یهو دیدم یه چیز مقل چت رد شد گفتم توهمه از دوباره باز کردم دیدم موشه!خوابم‌نمیبره خودمم باردارم فردا زنگ بزنم مامانم بیاد میترسم فرار کنه بی صاحب بخدا خونمم مثل دسته گل تمیزه نمیدونم این چه بدبختیه!کمک کنید توروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چسب موش، ببین جایی فضله نباشه اگه بود بگیر چون اگه فضله خیس بشه باید همه جا رو آب بکشید

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

واییییی سریع یه کاریش بکن فضله اش خطرناکه مخصوصا بارداری اصلا دست به ظرفات نزنی به شوهرت بگو بشوره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ببین امروز هول نکن

فردا برو چسب بگیر نمیدونم اسمش چیه ولی یه چسب هایی هست که به شدت چسپناکه روش پفک اینا میزارن موش که میاد بخوره میافته تو چسب دیگه نمیتونه تکون بخوره 

خواهر شوهر من تو روستا زندگی میکنه از اونا استفاده میکنن .

خیلی سریع هم‌میگیره حتی سریع تر از تله موش 

پفک اینا بزار برا تله