نازنین۱۹۹۶ مدیر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 388 عنوان خونه ۳۵ متری بگیرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 54 پست سلام بچه ها. میگم شما اگه بتونید یه خونه ۳۵ متری بخرید میخرید؟حاضرید تو همچین خونه ای که خیلی نقلیه ولی شیکه زندگی کنید؟ 1399/07/21 | 23:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنین۱۹۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 388 ب کوچیکیش فک نکن خونه توی تهران غنیمته اگ با رفت و آمد مشکل نداری پرند بگیر اگ هم ن میتونی بقول دو ... نه پرند دوست ندارم. تو خود تهران میخوام. اینم دسترسیش عالیه. دقیقا جفت مترو و بی ارتیه
ehsancohb عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 346 من عاشق خونه نقلی ام خونه ۳۵ متری میشه اندازه یک خونه ۲۰۰متری ازش استفاده کرد .برای یک خونواده ۵نفره . طراحی واجرای داخلی ساختمان
نازنین۱۹۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 388 تو شهر ما زیر ۲۰۰متر خونه نیست اره شهرستانا اینجورین. منم خونه بابا ۱۳۰ متره همش میگیم چقدر کوچیکه. ولی تهران لعنتی انقدرر گرونه که م
shiiiiiiiiiim70 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 16246 نه پرند دوست ندارم. تو خود تهران میخوام. اینم دسترسیش عالیه. دقیقا جفت مترو و بی ارتیه پس حتما بچسب دودستی وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
نازنین۱۹۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 388 یادش بخیر مغازه بابام ۳۵متر بود طبقه بالاش که بالکن خورده بود و حدود ۵۰متر بود زندگی می کردیم مامان ... انشاالله همیشه زندگیتون پر برکت باشه و با دل خوش زندگی کنید
بلوبرئ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5739 انشاالله همیشه زندگیتون پر برکت باشه و با دل خوش زندگی کنید ممنونم عزیزم اگه تو زندگی مدارا باشه زندگی شیرین پیش میره مامان من زن بسازی بود الان شکر خدا خونه ی ویلایی دارن بهترین جای شهر شما هم ان شاالله بعدا بزرگترشو میخرید بهتر از مستاجریه یه کم اذیت میشی عوضش صاحب خونه میشی عزیزم
ehsancohb عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 346 خونه ۳۵ متری میشه اندازه یک خونه ۲۰۰متری ازش استفاده کرد .برای یک خونواده ۵نفره . اگر تو پاسداران یا زعفرانیه خونه های کوچک زیر ۷۰متر گیر بیاد خوبه بفقط آپارتمان نباشه من خریدارم طراحی واجرای داخلی ساختمان