2777
2789

با اجازه تون ما اومدیم اهواز خونه اقوام، می خواهیم بهشون زحمت ندیم خودمون بریم خرید و یک کم سوغاتی بخریم. خرما باید بخریم، کلا سوغاتی دیگه! کجا بریم که کثیف نباشه بشه خرید کرد؟ اینهمه مدلهای مختلف خرما که گفته واقعا دارین تو اهواز؟ کجا می فروشن؟ یک خرمایی هست که مثل آدامسه یه بار برامون سوغات آورده بودن خیلی خوب بود، اون اسمش چیه و از کجا میشه خرید؟ پیشنهاد خودتون چیه برای سوغاتی؟ ما امروز رفتیم هیچی نتونستیم بخریم خدایی...

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارراه نادری...خرما کثیف چیه دیگه😐بخر قبل مصرفت بشور

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
سوغات خورستانیا رو برا خود خوزستانیا چرا میبرین؟ سوغات شهر یا استان خودتونو میاوردین براشون

نه واسه اینا که مهمونشونیم که نه، یک اخلاقی دارن اگر ما بگیم سوغاتی خودشون می رن می خرن پولشم نمی گیرن، برای همین خودمون بریم بخریم برای تهران واسه اینا نه 

زیتون و کبانپارس خب قطعا گرونن چیزا

نه بابا دیگه قیمتا یکی شدن والا من مانتو تو تشریفات دیدم۵۰۰تومن سیتی سنترم ۵۰۰تومن با اینکه سیتی سنتر قدیمی تره خیلی.  ولی بازم شاید خرما ارزپن تر و با کیفیت تر نادری باشه اصل ترن

چهارراه نادری...خرما کثیف چیه دیگه😐بخر قبل مصرفت بشور

کثیفه؟ مگه سوغات اصلی اهواز نیست؟ چرا کثیفه؟ 

نه واسه اینا که مهمونشونیم که نه، یک اخلاقی دارن اگر ما بگیم سوغاتی خودشون می رن می خرن پولشم نمی گی ...

خب غیر مستقیم بپرسین خرمایی ک سری قبل برامون آوردین و انگا آنادمس بود و.... از کجا خریدین و.....

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
همه جا هست ولی نادری و اینا زیاد تره چون شلوغه ریتون یا کیانپارس برید 

خونشون کیانپارسه، پاساژه بیشتر دور و بر خونه یا من دقت نکردم، فکر کنم یک نون فروشی هم بود یعنی اون داره؟