2777
2789
عنوان

دلم واس زن بودنم سوخت:)

208 بازدید | 19 پست

الان یه تاپیکی دیدم راجب باکرگی

واقعا بغض کردم ازینکه چقدر ما زن ها هوای همدیگرو نداریم

چقدر از هم دوریم 

چقدر خودمونو از هم دیگه جدا میدونیم

باکرگی و نجابت رو یکی میدونن یسریا

زن. یه زن دیگرو ارزون میشمره و توهین میکنه غافل از اینکه تف سربالاست.

همون زنا وقتی توی زندگیشون یه روزایی دلشون میگیره از اینکه چقدر سخته زن بودن شکایت میکنن غافل از اینکه خودشون مسبب این سختی شدن

ما هممون زنیم بچه ها

با چادر_با مانتو

با حجاب_بی حجاب

شما زیباترین شاهکار خدایید

بیایید با خودمون آشتی کنیم ما هممون تنهاییم:)

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)

یه سوال ببخشید میپرسم ایا راسته باکرگی به راحتی ازبین میره؟؟

بدون رابطه ؟؟جواب لطفا یکی نوشته بودم واسم یوال شده

در ضمن راجب تاپیکتون اونی که ازدواج کنه زن شه موردی نداره که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال ببخشید میپرسم ایا راسته باکرگی به راحتی ازبین میره؟؟ بدون رابطه ؟؟جواب لطفا یکی نوشته بودم ...

وا مگه میشه ادم  براحتی بدون باکره شه  طرف با زورم نمیشه بعد میبرن دکتر

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
اینجا واقعا جاش نیس اکثرا هنوز تصورات عهد بوقی دارن 

واقعا.با یسری حرف هاشون دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار 

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
وا مگه میشه ادم  براحتی بدون باکره شه  طرف با زورم نمیشه بعد میبرن دکتر

با دست زدن اروم و اینا م نمیضه نه؟؟؟یکی نوشته بود ب راحتی میره نمسدونم نوشته بود بعضیا بدون رابطه پرده ندارن 

واقعا.با یسری حرف هاشون دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار 

منن اوایل مثل تو بودم بعد دیدم نخیییر فقط خودم از دست میرم جو کاملااا زن علیه زنه ینی انقدی که خانوما به خودشون توهین میکنن با این تفکرات مردا نمیکنن والا

با دست زدن اروم و اینا م نمیضه نه؟؟؟یکی نوشته بود ب راحتی میره نمسدونم نوشته بود بعضیا بدون رابطه پر ...

نه همه ک پرده دارن نوع پرده فرق داره  یکیش خون میاد یکیش نه مهم نوع پردس بعدم اگه دست کنی توشو اینا ک اره  از بین میره

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
دست کنی توش نه اون که تجاوزده مثلا تمیز کنی دست بزنی اروم بهش؟

نه بابا  با دست  موقع شستن که ادم  باکرگیشو از دست نمیده  

منظورم اروم دستتو به اونجات بزنی ببخشید ک میگم واقعا واسم سواله

خواهش  منم تو اینجا شنیدم و میگن ک  چیزی نمیشه یکی از دوستان هم میگفتن که پرده که لبه   بکینی نیس ک با دست  از بین بره توشه