2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین یه لحظه

181 بازدید | 10 پست

سلام به همگی.خواهرم تقریبا یه هفتس سرما خورده.الان تقریبا دو ساعتی هس بزور نفس میکش.میترسم ببریمش دکتر کرونا هم بگیره.اگه راهی بلدین تو رو کمکمون بکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مطمئنم.چون هیچ کدوم از علائمش رو نداره.اگه کرونا باش چی براش خوبه؟

تنگی نفس خودش علایم کروناست

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
اره مطمئنم.چون هیچ کدوم از علائمش رو نداره.اگه کرونا باش چی براش خوبه؟

حقیقتاً من اگر همچین مشکلی برام پیش بیاد میرم دکتر

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
تنگی نفس خودش علایم کروناست

وقتی چیز گرمی میخوره.یا دراز میکش خوب میشه.ولی کرونا اصلا نمیتون چیزی بخوره ادم.به نظرتون چکار کنم.کسی هم نیس ببریمش دکتر.تو خونه درمانی نداره؟

ممنونم از محبتتون. اره بردیمش دکتر و تست کرونا داد.خوشبختانه بخاطر سرما احساس خفگی بهش دس میداد.الان ...

خداروشکر که خوبه انشاالله همیشه خوب باشن و سلامت

💖 جنس مخالف همیشه برای رل نیس گاهی میتونه بهترین دوست ادم باشه 💖