2777
2789

داشتم 😔 هنوز هم دارم ولي بهش فكر نميكنم چون ازدواج كردم 😔 هيچ وقت بهش نگفتم ولي ميدونستم اونم منو ميخواست ولي عمه هام نذاشتن !!!

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق بچگی که نه ولی یکی بود دوست اینا نه ها هچ حرفم نمزدیم

بعد 9 سال باز اون دیوانه وار میخاد اینو اونو واسطه میکنه من پسش میزنمم بلاکم کردم گاها با شماره های مختلف زنگ میزنه، فقط صدا گریش میاد 16 سالش بوود الان 25

عشق بچگی که نه ولی یکی بود دوست اینا نه ها هچ حرفم نمزدیم بعد 9 سال باز اون دیوانه وار میخاد ...

وایی منم الان عشقم 16 سالشه.. خودتون

اون موقع چحدسالتونه بود..؟

.. رفیق دعا کن ... دعا کن واسه عاشقا
وایی منم الان عشقم 16 سالشه.. خودتون اون موقع چحدسالتونه بود..؟

12 سالم بود هچی حالیم نبود که یهو دیدم کل فامیل میدونن خودش گفته ک میخامش ب همه، الانم فک میکنن من منتظر اونم ک ازدواج نمکنم چون خ پسرخوبیه کسی مخالفت نمکنه بخاطر من درسو ول کرد رف سرکار سربازی 🤦‍♀️چون وضع مالیشون خوب نبود نسبت ب ما،الانم وضعش خوبه 

ولی من دلم پیش یکی دگس😑ولی اونم میزنگه گاها فقط صدا گریش میاد چون محلش نمدم بلاک کردم از همه جا