استاررررررررررر مدیر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 عنوان خانماي باسیاست چیکار کنم؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 44 پست سلام خانوما با یه اکانت فیک دوس پسرمو که چن ساله باهمیم دارم امتحان میکنم گفته که با کسیه ولی همچنان صحبت میکنه و.. حالا من میخوام بهش بفهمونم ولی نمیدونم چجوری ؟اصلا حرفی بزنم؟قصدم کات کردن نیس ولی میخوام بترسه و بفهمه 1399/07/21 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_رخساره عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 3965 به کسی که هیچ حد و حدودی برای روابطش مشخص نکرده و با همه اوکی هس اعتماد نکنید ....ایشون به بلوغ فکری نرسیدن .. تایپک معجزات علمی قرآن !. در کجای این جهانیمفتبارک الله احسن الخالقینسی دقیقه بعد از مرگ !Dna و شگفتی های بدن انسان !چند آیه به فارسی روان ..! .... علم یا توّهم ...!... داستان.... پنج سوالی که کفر می دانستیمفلسفه و خدا ......در صورت تعلیقی میتونید تایپک هارو از امضا بخونید ..
آیدا2001 عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2659 من بابامم همینجوریه 😱 فقط من میدونم خوشش میاد ولی من از این رفتار مردا متنفرم نمیشه تغیرشون داد باید باهاش کنار اومد کم داریم مردی ک متأهل باشه و با خانم های اطرافش سر سنگین باشه و بگو بخند نکنه بعضی از خانم ها هم همین جورین😦
استاررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 من قبلن دوسپسرم سریع بلاک میکرد ، یبار شوهرم امتحان کردم سیمکارت جدید خریدم قشنگ شروع کرد ب سخن گفتن ... چزا اینجورین مردا من خداشاهده جلو چشم خودش بلاک میکنم
استاررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 به کسی که هیچ حد و حدودی برای روابطش مشخص نکرده و با همه اوکی هس اعتماد نکنید .... ایشون به بلوغ فک ... درسته ولی ماش یه راهی بود ک میپرسیدم دلیلشو یا صحبت میکردم بهم گفته کسیو دارم نو زندگیم ولی بدش نمیاد حرف بزنه من از این ک دختر فالو میکنه متنفرم
97elysa عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 17944 خیلی ادم زرنگیه دست پیش میکیره حالا خیلی مشکوک حرف میرنه میگه پیجت واقعیه اخه بعض ... پس فهمیده
استاررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 امتحان کردن من موافقش نیستم امااصولا برای این اینکارمیکنن که طرف بشناسن شماوقتی میدونی طرفت بهت وف ... حتی غیرمستقیمم نگم؟
nzaninzahra_reza7668 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 706 میزنم نمیشه میشه باز امتحان کن خداروشکککرررررر که حالم عالیه😍
darya3715 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1098 نتیجش چی بوده؟ من برای دوس پسر اینکار نکردم چون نداشتم 😂😂😂ولی برای افرادمهم زندگیم اینکار کردم وفهمیدم چقدر افرادیکه ظاهرشون خوبه باطنشون کثیفه بدون اینکه صداشو دربیارم رابطم باهاشون قطع کردم فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶
روژیناروژینا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 5272 حتی غیرمستقیمم نگم؟ 😐😐غیرمستقیم بگی من میدونم بهم وفادارنیستی ومن باهاتم؟!جزءاینکه پروتربشه وبگه من چی دارم که ولم نمیکنه ،هیچ نتیجه دیگه نداره
استاررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 من برای دوس پسر اینکار نکردم چون نداشتم 😂😂😂 ولی برای افرادمهم زندگیم اینکار کردم وفهمیدم چقدر اف ... حالا من نمیدونم این فهمیده یا نه شک کرده ولی خب هنوز ب روم نزده
استاررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 272 😐😐 غیرمستقیم بگی من میدونم بهم وفادارنیستی ومن باهاتم؟! جزءاینکه پروتربشه وبگه من چی دارم ... نه بگم فلانی خیلی خره هنوز با رفیقش مونده پسره اهل لاس زدنو ایناس من جای دختره باشم بفهمم به لحظه ام نمیمونم البته خیلی تیزه خیلی بازم میفهمه پس نتیجه میگیرم چیزی نگم
darya3715 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1098 حالا من نمیدونم این فهمیده یا نه شک کرده ولی خب هنوز ب روم نزده کلا بروی خودت نیاراگه هم گفت کلآطلبکارشو بگو این چه فکریه آخه من چقدر تورو دوست دارم بعد توبمن تهمت میزنی😂😂😂😂 فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶
nzaninzahra_reza7668 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 706 من زدم نشد رفتم سرچ کردم اومد همونه؟؟ اره عزیزم خداروشکککرررررر که حالم عالیه😍