2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یادته چن سال ی بازی نهنگ آبی کلی آدمو وادار به خود کشی کرد

نه چیزی یادم نمیاد.‌مگه با بازی هم کسی خودش و میکشه.‌من بازی کامپیوتری انجام‌میدادم چندین سال پیش ولی خیلی سال پیش بود الانم حوصله بازی ندارم.ولی چه بازی هست که طرف بخواد خودش و بکشه عجیبه برام🙄🙄🙄

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
نه چیزی یادم نمیاد.‌مگه با بازی هم کسی خودش و میکشه.‌من بازی کامپیوتری انجام‌میدادم چندین سال پیش ول ...

آره آخرینش که خیلی هم سر و صدا کرد دو تا دختر نوجوان بودن که از خودشون فیلم گرفته بودن. گفتنه بودن برای مرحله آخر بازی خودشون رو از روی پل پرت کردن پایین و فوت کردن

آره آخرینش که خیلی هم سر و صدا کرد دو تا دختر نوجوان بودن که از خودشون فیلم گرفته بودن. گفتنه بودن ب ...

وا😱😱 چه خل بودن ببخشیدا.‌عقل ندارن مگه. یعنی تو بازی میگن مثلا فیلم بفرستین که خودتون و پرت میکنین از ارتفاع؟

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست