2777
2789

ب عنوان دوبار ردی میگم

جلوی درب منازل ..ورودی و خروجی ساختمان ها..جلوی پل..اینارو یادمه..من قانونشو بلدم ولی پارک ددبل هریرس خراب میشه و رد میشم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو همه رو مربی بهت میگه تو کتابم نوشته مسئله اساسی پارک دوبله زیااااد تمرین کن بعد از اونم اینه که ماشبن زیر پات خاموش نشه بعدم اینکه خونسرد باشی اگه کاملا خونسزد باشی افسر فکردمیکنه خیلی مسلطی

دور زدن تو رفاقت ممنوعه😁😁

تو شهر ما سابقه نداشته هیچ خانومی رو بار اول قبول کنن تو این چند سال .منم امتحان دارم حسش نیس برم واسه تمرین با ی مربی کلاس خصوصی بگیر برین محل امتحان همه چیشو یادت بده

یعنی برای دور زدنم اینجاها ممنوعه؟ 

بله دیگه چون قبل دور زدن باید پارک کنی و پارک هم توجاهایی ک گفتم ممنوعه..بستگی ب افسر هم داره مثلا موقع امتحان ی افسر بود میگفتیم اینجا ممنوعه گفت عیب نداره ولی ی افسر دیگه میگفت عیبی نداره بعد ک دور یا دوبل میزدن میگفت من گفتم عیبی نداره تو چرا انجام دادی ردی..ازبچه ها بپرس قلق افسر چیه...ولی درکل اگه راننده باشی قبولی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت