2777
2789
عنوان

دخترا میشه راهنمایی کنین

81 بازدید | 11 پست

امروز میخام برم یه ضدافتاب بخرم. سان سیف دارم تیره میکنه. یه ضدافتاب که روشن کنه. خوب باشه؟ کدوم خوب بنظرتون؟؟ پریم. یا ام کیو. شما چی پیشنهاد میکنین.

شون بنظرم خوبه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسال سینره زدم پوستم عالی شده بود عزیزم واقعا راضی بودم

ها. پس منم اینبار امتحان کنم. پوستم چن تا لک کوچیک داده بخاطر افتاب. دکتر ضدافتاب ضدلک اسپات بیودرما داده بی رنگ. نمیشع باهاش رف بیرون. برا همین میخاستم.یه ضدافتاب رنگی کرم پودری هم بخرم. فقط میترسم صورت شما لک نداخته؟

مای عالیه

لک ننداخته رو صورتت عزیزم؟؟؟؟ اخه من چن تا کوچیک لک اوردم. دکتر ضدافتاب ضدلک بی رنگ بیودرما داده برا بیرون یه ضدافتاب رنگی میخام از روش بزنم؟ از اثر ضدافتابش هم راضی هسی؟

واقعا؟؟روشن میکنه. اثر ضدافتابیش خوبه؟ قیمتش خوبه؟ مثل کرم پورده؟

ارع خوبع 

بستگی دار من رنگ پوست گرفتع بودم 

خوبع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لک ننداخته رو صورتت عزیزم؟؟؟؟ اخه من چن تا کوچیک لک اوردم. دکتر ضدافتاب ضدلک بی رنگ بیودرما داده برا ...

ن اصلن خیلی راضیم ازش عالیه اتفاقا صورتم رو طوری صاف میکنه که همه لک و جای جوشارو میپوشونه چن سالی میشه استفاده میکنم البته باید به پوست خودتم بیاد

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥