2777
2789
عنوان

نمیدونم کرونا دارم 😥😥

151 بازدید | 35 پست

جمعه رفتم‌حموم سرد بود شنبه سرماخورده شدم حالم خیلی بد بود الن بهترم اما بیحالم و اسهالم شدم یکی از دوستام گفت مامان من کرونا داشت همینحوری بود بیحال بعد اسهال شد و روز بروز بدتر شد کسی تجربشو داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد بدلت راه نده .من بارها اینطوری شدم کروناهم نداشتم سرماخوردگی داری

بله عزیزم اون موقعها که توی پاندمی کرونا نبودیم آدم نباید بد به دلش راه میداد اما الان کوچکترین علامتی داشتی باید شک کنی تا اگه تست هم نخواستی بدی ۱۴ روز قرنطینه رو رعایت کنی که خدای نکرده به افراد آسیب پذیر انتقال ندیم و باعث مرگشون بشیم.

بله عزیزم اون موقعها که توی پاندمی کرونا نبودیم آدم نباید بد به دلش راه میداد اما الان کوچکترین علام ...

درسته ولی نباید بترسه.با رعایت کردن و رسیدگی به خودش ایشالله هیچی نیست

یکم سرفه که بهتر شدم دوستم‌میگف مامانم حتی تبم نداشت

قرار نیس حتما تب یا سرفه‌ داشته باشی

من نه تب داشتم نه سرفه ولی کرونام مثبت شد

عزیزم بشقاب و قاشق چنگال و لیوانتو جدا کن حدود ده روز اینا ماسک بزن خونه جدا بخواب فاصله داشته باش با خانوادت.مایعات خیییلی بخور سوپ گرم اینا.اب هویج بخور.

قرص چرک سفیکسیم اینا بنداز.قرص سیتیریزن میلی کم بنداز.شربت دیفن هیدرامین دکتر داد بهم.استامینیفون بود.

دو هفته ای حل میشه.

من علایمم اول بدن درد شدید و بعدش اسهال و استفراغ

سرگیجه ضعف شکم درد بی اشتهایی .نفهمیدن بو ومزه 

فقط کارایی که گفتم رو انجام دادم خداروشکر رفع شد 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍