2777
2789

یهو چند روز خودمو لعنت میکنم که چرا بچه اوردم غصه میخورم ناراحت هی میگم کاش دیرتر می اوردم کاش صبر میکردم کاش اگاهیمو میبردم بالاتر کاش کاش یهو میبینی به خودم میام تا چند روز عذاب وجدان میگیرم خودمو لعنت میکنم چرا این حرفو زدم گریه توبه 

دوباره روز از نو روزی از نو

ازخودم متنفرم بدم میاد فکر میکنم مادر مریضی ام بی رحمم دلم واسه بچم میسوزه

بخدا بیشتر به این فکر میکنم که گناه داشت بیاد این دنیا و بیشتر از خودم ناراحتم که چرا یهو یه شب تصمیم گرفتم بچه بیارم و التماس شوهرم کردم چرا جوانبو در نظر نگرفتم چرا احساسی مگه بچه اوردن الکیه چرا فکر نکردم چرا چرا 

ناشکر نیستم میگم از خودم ناراحتن

خب الان آگاهیتو ببر بالا و بقیه راهو عالی طی کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هیچوقت صد درصد شرایط باب میل ما نمیشه...فقط سخت نگیر..سعی کن لذت ببری...

فکر کن یه موجودی که در تو رشد کرده..از پوست و خون توئه...مال توئه...تا همیشه دوستش داری و دوستت داره...این خیلی قشنگه ها...😍😍

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان آگاهیتو ببر بالا و بقیه راهو عالی طی کن

سعیمو میکنم کتاب میخونم ولی واقعا چرا یهو تصمیم گرفتم 

تو اقدام اول هم باردار شدم بدون هیییچ مشکلی تو بارداری

یعنی خواست خدا بوده؟

حق داري عزيزم

ولي الان بجاي عذاب وجدان و خودخوري مطالعه كن

مشاوره برو

ويساي تربيتي گوش بده

اگاهيتو الان ببر بالا

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
هیچوقت صد درصد شرایط باب میل ما نمیشه...فقط سخت نگیر..سعی کن لذت ببری... فکر کن یه موجودی که در تو ...

اره میدونم اینارو میگم از خودم ناراحتم

واقعا چرا یهو این تصمیمو گرفتم با این که مخالف زود بچه اوردن بودم و کلا اعصاب بچه رو نداشتم

یعنی خواست خدا بوده؟

سعیمو میکنم کتاب میخونم ولی واقعا چرا یهو تصمیم گرفتم  تو اقدام اول هم باردار شدم بدون هیییچ م ...

خواست ک خواست خودت بوده قطعا. اما حالا لذت ببرر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حق داري عزيزم ولي الان بجاي عذاب وجدان و خودخوري مطالعه كن مشاوره برو ويساي تربيتي گوش بده اگاهي ...

من از اون تصمیم ناگهانیم که بدون فکر بود ناراحتن شاید اگه ناخواسته بود انقد حرص نمیخوردم

اره میدونم اینارو میگم از خودم ناراحتم واقعا چرا یهو این تصمیمو گرفتم با این که مخالف زود بچه اوردن ...

حتما خدا هم خواسته که تو الان داریش😍این حس ها زود گذره...چند سالته؟

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱
من بچه ندارم ولی هزارن تصمیم گرفتم بعدش پشیمون شدم سخته اولش خیلی سخته بهت حق میدم شب بیداری مری ...

۱۱ ماهشه تازه هی سخت تر میشه وابستگی شدید همش بغلمه دسشویی میرم یه جوری گریه میکنه انگار که دیگه من نیستم نمیدونی چه اشکی میریزه از ترسش😔😔😔

اصلا اینا به کنار فعلا زود بود ۳ سال بعد به نظرت زود نبود

من از اون تصمیم ناگهانیم که بدون فکر بود ناراحتن شاید اگه ناخواسته بود انقد حرص نمیخوردم

عزيزم اينجور فك كن كه الان ناراحتي تو تاثيري داره؟؟؟؟نه

پس بيخيال

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

ما که با آگاهی و بعد چندین سال آوردیم مثل شما فکر میکنیم 

دنیا کثیف تر و بیرحم تر از این حرفا شده که واسه سرگرمی خودمون یه موجود دیگه رو محکوم به زندگی کنیم 

احتمالا اگه توی سوئیس یا دانمارک به دنیا میومدیم و بچه دار میشدیم این فکرارو نمیکردیم اما متأسفانه توی کشور پرحاشیه ای مثل ایران هستیم که مسئولینش قسم خوردن روز به روز مردم رو بیچاره تر کنن و ارزش و اعتبار کشور رو در سطح جهان پایین تر بیارن 

تیتر امروز روزنامه های معروف دنیا این بود که اینروزا ایران بالاترین میزان مرگ و میر بر اثر کرونا و پایین ترین ارزش پول ملی را تجربه میکند

حتما خدا هم خواسته که تو الان داریش😍این حس ها زود گذره...چند سالته؟

۲۶ البته در استانه ۲۷ همسرمم ۳۷ سالشه بیشتر به فکر سن شوهرم بودم ولی بی عقلی کردم حالا ۳۶ با ۴۰ چه فرقی داره 

این فکرا اذیتم میکنه ولی خب اگه خدا نمیخواستم همون بار اول حامله نمیشدم اخه همه میگفتن بابا کی ماه اول حامله میشه حالا تو اقدام کن