2777
2789

سلام

دو نفر تا حالا بهم درخواست دوستی دادن با توجه به تجربه ای که داشتم سعی کردم بهشون کمک کنم بعد ازم شماره خواستن و وقتی ندادم عصبانی شدن یکیشون برام نوشت همه حرفات دروغه و کلی فحش داد

خوب من میخوام ناشناس بمونم اصلا بخاطر همین تو نی نی سایت نوشتم نمیخوام شمارمو کسی داشته باشه من حتی حانوادم در جریان نیستن اینا واقعا جرم نیست لطفا شعور ارتباط رو داشته باشیم

البته تعداد زیادی دوست تو نی نی سایت دارم که باهم درددل کردیم و هم اونا بهم کمک کردن هم بهم گفتن بهشون کمک شده من واقعا دلم میخواد تا میشه به زنایی که مثل من این شرایطو تجربه کردن کمک کنم  حتی اگه در حد همدلی باشه بهم حس خوبی میده 

هنوزم خوشحال میشم از تجربه هم استفاده کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=158982551

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

یه عده در خواست میدن بعد میان فحش میدن 

من دیگه اونایی که نمیشناسمو قبول نمیکنم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحش چرا

مریضن

یه جا که نظرم برا خلاف اعقایدش باشه  میان فحش میدن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اصلا جز از کسایی که به نسبت تو سایت می شناسینشون و از اخلاق و رفتارشون تا یه حدودی خبر دارید، به نظر ...

میدونی من تجربه زندگیمو گزاشتم احساس کردم شاید کسی مثل اونروز من نیاز به درددل داشته باشه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

دیوونه ان 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه