2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنین ببینید چیکار کنم

53 بازدید | 5 پست

الان ۶ ماهه لباس شویی خرابه به شوهرم میگم درستش کن گوش نمیده یعنی اون تعمیر کاری که میومد کرونا گرفته اونو بهانه میکنه تا الانم هر دفعه میخواستم برم خونه مامانم لباس کثیفارو میبردم اونجا میشستم  امروزم میخوام برم خونه مامانم به نظرات ببرم لباسها و یا نبرم تنبیه بشه البته دوتا هم بچه کوچیک دارم یکی ۳ ساله یکی ۳ ماهه نمیتونم تو دست بشورم شما بودید چیکار میکردید

پسرم خیلی شیطونه فقط باید به اون رسیدگی کنم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
با دست میشورم.مامان بیچاره ام گناه ک نکرده شوهرم داده الان بجایی ک من کمک کنم اون باید جورمو بکشه.

اخه هر وقت به مامانم زنگ میزنم میگم میخوام بیام میگه لباساتونم بیار اینجا بنداز تو ماشین لباس شویی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هر وقت به مامانم زنگ میزنم میگم میخوام بیام میگه لباساتونم بیار اینجا بنداز تو ماشین لباس شویی م ...

نه بابا وظیفه شوهرته ک درس کنه عزیزدلم.منم آبان میخوام برم خونه مامانم باردارم میگه هرچی پرده و آفتاب گیر ولباس داری بیار من بشورم ولی من گفتم شستم آخه گناه داره کارای خودشم هست الان وقت اینه ک من کاری براش بکنم.

خوش اومدی نازمامان.😊
نه بابا وظیفه شوهرته ک درس کنه عزیزدلم.منم آبان میخوام برم خونه مامانم باردارم میگه هرچی پرده و آفتا ...

اره واقعا همین طوره مرسی گلم