ااخه اوایل دوستیمون ک هنوز جدی نشده بود براش ی ساعت خریدم(پسره میشه پسردایی زنداییم.زنداییمم مارو باهم اشناکرد)من شرایطشو نداشتم برم بیرون خودم بدم بهش قرار شد زنداییم بده بهش ک اونم نمیدونم چ مدلی گفته بود بهش ک برخورده بود بهش و اعصابش کاملا بهم ریخته بود و گف نمیخام و دلیلی نداره و اگرم بگیرم ازت پولشو باید بگیری.این جریان برای 5 6 ماه پیش.تواین مدت رابطمون جدی شده نمیدونم براش چیزی بخرم باز اون برخوردو داره یا ن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
اصلا درستش اینه که تو اینجور چیزا اول پسر شروع کنه و اینکه پسر بیشتر بخره
تازه چند تا هدیه که داد تو یکی اونم با مناسبت بده بهش
یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
خب براچی میخای شال ببافی حالا محرم شدید بعد الان وقت اینکارا نیس حالا باید حواستو جم کنی بشناسیش ...
ن بابا انقد دست و دل بازه ماشینشو چن باری داده بهم ولی میگم ک تازه رابطمون داره جدی میشه اونم خیلی ادم احساسیه ازاین جور کارا خوشش میاد ولی نمیدونم چرا دفعه اول اینجوری کرد.خودش ک میگ وقتی سرکارنمیری خودت هیچ درامدی نداری دوس ندارم از پس اندازت بزنی واس من کادو بخری
خب براچی میخای شال ببافی حالا محرم شدید بعد الان وقت اینکارا نیس حالا باید حواستو جم کنی بشناسیش ...
استارتر منم با ایشون موافقم. بعدشم هدیه رو همیشه خودت بده، وقتی میدی یکی دیگه بده ارزششو از دست میده. از طرفی اگر قرار باشه کسی به کسی هدیه بده اول پسر میده مگر اینکه استثنایی باشه و مناسبتی باشه مثلا تولد پسر که دختر اول هدیه بده. تازه باید برات جبران می کرد و بعد از هدیه تو، به تو هدیه میداد. الان بعد این اتفاقات خودت دوباره هدیه بدی، اونم چیزی که کلی براش وقت گذاشتی و بافتی، فکر می کنه خیلی بهش گیر و وابسته شدی. و اینکه بعد از چند ماه هنوز برات چیزی نخریده یعنی هنوز براش خیلی جدی نیست و تو دوران آشنایی اولیه هست یا اینکه زیاد از این چیزا سر در نمیاره یا خسیس هست.
می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️