یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آبجی بعد از خوردن قهوه برعکسش میکنید فنجون رو فقط؟
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ببخشید قهوه رو باید بخوریم و فنجون رو برعکس کنیم فقط؟
نیت رو کی باید بگیم؟
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
آره عزیزم منکه قهوه رو خوردم تهشو نخوردم و نعبلکی رو گذاشتم روش و گرفتم سمته قلبمو برشگردوندم
مرسی عزیزدلم😘
قهوه رومیخوری نعلبکی میزاری روش سمت قلبت برعکس میکنی و نیت میکنی بعد میزاری بمونه بعد برمیداری تفسی ...
مرسی عزیزدلم از راهنماییت 😘😘😘
فدات برای عزیز شدن تو چشم شوهرت ذکر یا وَدود رو زیاد بگو انشاالله ک مشکلت حل میشه عزیزم
قربونت بشم عزیزم
ولی من که مجردم خواهر😜
البته یه بنده خدایی هست که خیلی دوستم داره و منم بعععععله😍💃❤
شماهم ان شاء الله که زندگیت شیرین و زیبا باشه