2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم 

فقط یه سوال دارم 

آبجی بعد از خوردن قهوه برعکسش میکنید فنجون رو فقط؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من 

ببخشید قهوه رو باید بخوریم و فنجون رو برعکس کنیم فقط؟

نیت رو کی باید بگیم؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بلد نیستم  فقط یه سوال دارم  آبجی بعد از خوردن قهوه برعکسش میکنید فنجون رو فقط؟

آره عزیزم منکه قهوه رو خوردم تهشو نخوردم و نعبلکی رو گذاشتم روش و گرفتم سمته قلبمو برشگردوندم

آره عزیزم منکه قهوه رو خوردم تهشو نخوردم و نعبلکی رو گذاشتم روش و گرفتم سمته قلبمو برشگردوندم

مرسی عزیزدلم😘

قهوه رومیخوری نعلبکی ‌میزاری روش سمت قلبت برعکس میکنی و نیت میکنی بعد میزاری بمونه بعد برمیداری تفسی ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت 😘😘😘

فدات برای عزیز شدن تو چشم شوهرت ذکر یا وَدود رو زیاد بگو انشاالله ک مشکلت حل میشه عزیزم

قربونت بشم عزیزم

ولی من که مجردم خواهر😜

البته یه بنده خدایی هست که خیلی دوستم داره و منم بعععععله😍💃❤

شماهم ان شاء الله که  زندگیت شیرین و زیبا باشه