2777
2789

بچه امشب برای اولین بار تو 3سال و خورده ای باهم بودنمون تو ی بحث ساده ک هردو مقصر بودیم

یهو گوشیش رو زد تو صورتم خورد بینیم یکمم درد میکنه. .. مشتیم بد و بیراه گفت گرفت خابید

منم گفتم دست بزن کم داشتی گفت حقتع دندونات میشکستم....

بچه ها بنظرتون چه رفتاری کنم ????? ک براش عادی نشه..

خاهشن راهنماییم کنید... ممنون

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شوهرم دعوام شد منو هل داد منم از سر شب لام تا کام باهاش حرف نزدم اومد بغلم کرد چند بار گفت میشه منو ببخشی و اینا ولی من نبخشیدمش خاست مثلا رابطه برقرار کنه ک من از دلم در بیاد و اینا منم عین سنگ بودم اخرش خودش خوابش گرفت منم نمیبخشمش چند روز میخام باهاش حرف نزنم تا وقتی ک واقعا ب خودش بیاد 

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

من رومو برمیگردوندم سر سنگین میشدم و یک کلمه هم دیگه باهاش حرف نمیزدم و میرفتم سراغ کارهام

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده