مرسانا851 مدیر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 عنوان اهوازیا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست اقا یعنی کسی کار برا شوهرمن سراغ ندارهالان سرکار میره ولی واقعا حقوقش کمه نمیصرفهشوهرم غم تو چشاشه .امشب کلی تو بغلش گریه کردمبیچاره الانم نمیتونه کارشو ول کنه دنبال کار بگرده میترسیم همینم ازدست بدهشوهرم خیلی آدم خوب و متعهدیه خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1399/07/21 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
popojon عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 662 اره .متاسفانه زباد اوضاعم جالب نیست شوهرشما چکارست؟ شوهر منم شغلش جوریه که ۵ماه به ۵ماه میبینمش
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 حقوق شوهر شما چطوره؟ببخشید ک میپرسم اگ دوستداشتید جواب بدید هروقت آزمونش بهم بگو لطفا . تاپیکمو ذخی ... الان ۶ تا با اضافه کاری در میاد باشه عزیز دخیره میکنم هر وقت داشت اطلاع میدم بهت نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
popojon عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 662 ببخشیدا ولی کاش تا از شغل همسرتون مطمئن نمیشدین بچه نمیوردین منم بخاطر شغل همسرم نمیخوام بچه بیارم تا شغلش اوکی بشه
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 شوهر منم شغلش جوریه که ۵ماه به ۵ماه میبینمش اخی عزیزم چ سخت. شوهرمن میگ جقوقش خوب باشه عیب نداره تایمش زیاد باشه . از حقوقش راضی نیست خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 ببخشیدا ولی کاش تا از شغل همسرتون مطمئن نمیشدین بچه نمیوردین منم بخاطر شغل همسرم نمیخوام بچه بیارم ت ... عزیزدلم واقعا اوضاع ما این نبود . شوهرم ورشکست شد . ماقبل ورشکستگی بچه اوردیم. دیگ خدا هم برا ما اینطور خواست خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
popojon عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 662 بخاطر اوضاع همسرتونو اوضاع مالی میگم که بهتون انقدر فشار نمیومد.ولی خدا انشالا به همه ی ما کمک کنه
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 الان ۶ تا با اضافه کاری در میاد باشه عزیز دخیره میکنم هر وقت داشت اطلاع میدم بهت خداروشکر عزیزم گلم میشه از شوهرتون بپرسی ببینم نیروی کار نمیخواد اونجا.ببخش عزیزم بخدا خیلی درمونده ام وگرنه چنین درخواستی نمیکردم خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
popojon عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 662 عزیزدلم واقعا اوضاع ما این نبود . شوهرم ورشکست شد . ماقبل ورشکستگی بچه اوردیم. دیگ خدا هم برا ما این ... عزیز دلم ناراحت نباش همه اوضاعشون همینه خدا روزی رسونه خودتون یه هنر چیزی اگه دارین میتونین کمک کنین به زندگیتون
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 عزیز دلم ناراحت نباش همه اوضاعشون همینه خدا روزی رسونه خودتون یه هنر چیزی اگه دارین میتونین کمک کنین ... خیلی دوستدارم خودم بتونم تو خونه کاری کنم چون بچه دارم بیرون رفتن برام سختهقربونت برم خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 خداروشکر عزیزم گلم میشه از شوهرتون بپرسی ببینم نیروی کار نمیخواد اونجا .ببخش عزیزم بخدا خیلی ... آره خداروشکروالا الان که خوابه فردا سوال میکنم ازش بعد جوابتو میدم خواستی به شوهرت بگو کلا یه سری بزنه صنایع فولاد نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 آره خداروشکر والا الان که خوابه فردا سوال میکنم ازش بعد جوابتو میدم خواستی به شوهرت بگو کلا یه سری ... خیلی دوستداره ک بره. میگ این چیزا پارتی میخواد الکی برم. عزیزم حتما بپرس بهم بگو. خدا خیرت بده خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 بخاطر اوضاع همسرتونو اوضاع مالی میگم که بهتون انقدر فشار نمیومد.ولی خدا انشالا به همه ی ما کمک کنه اره میدونم چی میگید. خدابزرگه. انشالله ک کمک همه کنه و ب داد ما هم برسه .آمین خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 خیلی دوستداره ک بره. میگ این چیزا پارتی میخواد الکی برم. عزیزم حتما بپرس بهم بگو. خدا خیرت بده باشه گلی فردا سوال میکنم شوهر من تو رستورانش کار میکنه نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
مرسانا851 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 باشه گلی فردا سوال میکنم شوهر من تو رستورانش کار میکنه چکارمیکنه اونجا؟شوهرمن اینطور آدمی نیست هرکاری باشه میکنه .مهم حقوقه بالاست. شوهرم خیلی آقاست خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
atenajojo عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1016 چکارمیکنه اونجا؟شوهرمن اینطور آدمی نیست هرکاری باشه میکنه .مهم حقوقه بالاست. شوهرم خیلی آقاست آشپزشه خدا حفظش کنه سایش بالای سرت باشه انشاالله کار عم درست میشه نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊