سلام من امروز واکسنه هجده ماهگیه دخترمو زدم هرچار ساعت بهش استا دادن ولی الان خابه از طرفیم تب نداره ینی دماسنج ۳۶ نشون داد چیکار کنم میشه الان شیاف بزارم چون ۴ ساعت از وقت قطرش گذشته دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکله منم اینه که بخابم دیگه مردم انگار تاصبح بمبم بزنن بیدار نمیشم میخام شوهرمو بالاسرش بزارم اونم ...
وای امشبمو سبک بخواب خواهشا.ساعت تنظیم کن هر دوساعت پاشی.من پسرم تب نداشت بااین حال استا دادم.سه ساعت فقط خوابم برد.یهو پاشدم بجه داشت میسووووخت.تا یه ساعت خنکش کردم با اب و دست شستن و... بعدم شیاف زدم
اخه تو خابه الان بئدارش کنم تاصب گریه میکنه از قطره هم بدش میاد😫 ای خدا عجب گیری کردم 😓
خب عزیزم یه امشبو تحمل کن شیاف نباید بذاری الان فقط وقت ضروری قطرشو بده خودتم نخواب خوابیدی هم هر۱ساعت یا زودتر پاشو چکش کن معمولا نصف شب تب میکنن خطرناکه اگه تبش از۳۸بالا رفت و با قطره و پاشویه پایین نیومد شیاف بذار
شیاف هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من همیشه میزارم.میگه قطره بخوره گریه میکنه.خدارو خوش نمیاد سیلف بزاره به ...
نه شیاف نباید بذاره فقط وقت ضروری وقتی تب اصلا نیاد پایین الان باید قطره بده خب گریه کنه آرومش کنه چون گریه کنه نباید قطره بده همه بچه ها همینن دیگه فقط همین امشب باید تحمل کنه
شیاف هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من همیشه میزارم.میگه قطره بخوره گریه میکنه.خدارو خوش نمیاد سیلف بزاره به ...
شوهرمو بالا سرش میزارم چکش کنه تا یکم داغ شد بیدارم کنه شیاف بزارم به نظرت بچه ها تو چه ساعاتی زیاد تب میکنن چون دختر خودم معمولا از ساعت دوازده تا دوسه صب تبش بالا میرف دم دمای صب زیاد تب نمیکرد