2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 39 پست
دخترمیگم بزار.رو دوساعت دیگه همساعت بزار بلندشی چکش کنی که اگه تب کرده بود خنکش کنی تا سر۴ ساعت بتون ...

مشکله منم اینه که بخابم دیگه مردم انگار تاصبح بمبم بزنن بیدار نمیشم میخام شوهرمو بالاسرش بزارم اونم که بلد نیس اینچیزارو 😓

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکله منم اینه که بخابم دیگه مردم انگار تاصبح بمبم بزنن بیدار نمیشم میخام شوهرمو بالاسرش بزارم اونم ...

وای امشبمو سبک بخواب خواهشا.ساعت تنظیم کن هر دوساعت پاشی.من پسرم تب نداشت بااین حال استا دادم.سه ساعت فقط خوابم برد.یهو پاشدم بجه داشت میسووووخت.تا یه ساعت خنکش کردم با اب و دست شستن و... بعدم شیاف زدم

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
اخه دردم نداشت عینه قبل بود حالا ممکنه دردش امشب شروع بشه

اره حتما.تب و درد نصفه شب بروز میکنه.دختر بزار چقد کل کل نیکنی.امشب شب اوله واکسنشه ها

اره ضرر داره قطره بده من هفته پیش واکسن زدم بچمو یهو تب کرد هر کاری کردم پایین نیومد مجبوری شیاف گذا ...

اخه تو خابه  الان بئدارش کنم تاصب گریه میکنه از قطره هم بدش میاد😫 ای خدا عجب گیری کردم 😓

اخه تو خابه  الان بئدارش کنم تاصب گریه میکنه از قطره هم بدش میاد😫 ای خدا عجب گیری کردم 😓

واااای.خب عین پسره منه.منکه دارم میگم.الان ضروریه شیاف بزار.من هربار پسرم مریض شده چون قطره نمیخوره شیاف زدم.هیجی نمیشه

براش ازاین به بعد شربت استامینفن پاراکید.بخر.شربتش ها نه قطره.خیلییی خوشمزه اس قشنگ میخوره

خب عزیزم یه امشبو تحمل کن شیاف نباید بذاری الان فقط وقت ضروری قطرشو بده خودتم نخواب خوابیدی هم هر۱ساعت یا زودتر پاشو چکش کن معمولا نصف شب تب میکنن خطرناکه اگه تبش از۳۸بالا رفت و با قطره و پاشویه پایین نیومد شیاف بذار

💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
اره حتما.تب و درد نصفه شب بروز میکنه.دختر بزار چقد کل کل نیکنی.امشب شب اوله واکسنشه ها

ببخشید سره هر واکسنش همین مشکلاتو داشتم ای خدااا 

خب عزیزم یه امشبو تحمل کن شیاف نباید بذاری الان فقط وقت ضروری قطرشو بده خودتم نخواب خوابیدی هم هر۱سا ...

شیاف هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من همیشه میزارم.میگه قطره بخوره گریه میکنه.خدارو خوش نمیاد سیلف بزاره بهتره

شیاف هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من همیشه میزارم.میگه قطره بخوره گریه میکنه.خدارو خوش نمیاد سیلف بزاره به ...

نه شیاف نباید بذاره فقط وقت ضروری وقتی تب اصلا نیاد پایین الان باید قطره بده خب گریه کنه آرومش کنه چون گریه کنه نباید قطره بده همه بچه ها همینن دیگه فقط همین امشب باید تحمل کنه

💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
شیاف هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من همیشه میزارم.میگه قطره بخوره گریه میکنه.خدارو خوش نمیاد سیلف بزاره به ...

شوهرمو بالا سرش میزارم چکش کنه  تا یکم داغ شد بیدارم کنه شیاف بزارم به نظرت بچه ها تو چه ساعاتی زیاد تب میکنن چون دختر خودم معمولا از ساعت دوازده تا دوسه صب تبش بالا میرف دم دمای صب زیاد تب نمیکرد

نه شیاف نباید بذاره فقط وقت ضروری وقتی تب اصلا نیاد پایین الان باید قطره بده خب گریه کنه آرومش کنه چ ...

اخه پسرمن به حدی گریه میکرد که بالا میورد و نمیزاشت قطره تو دلش بمونه که اثرکنه.منم شیاف میزارم.اشکالی تداره

شوهرمو بالا سرش میزارم چکش کنه  تا یکم داغ شد بیدارم کنه شیاف بزارم به نظرت بچه ها تو چه ساعاتی ...

تو الان اگه وقته داروشه بیدارش کن یا قطره بده یا شیاف بزار.نخوابی بدون اینکه استا بدیا ازمن گفتن.به تب نداشتن الانش کارنداشته باش.این الان استا نگیره یهو یی بد تب میکنه‌چرا گوش نمیدی منو کشتی