2777
2789
عنوان

تکون های نی نی ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 63 پست
واای عزیزم بسلامتی ایشالله بغلش کنی.سزارینی؟چجوری دکتراتون قبول کردن سزارین

مرسی عزیزم همچنین شما

اره سزارینم از ماه اول پرونده داشتم پیشش گفتم سزارین میخوام اونم گفت کدوم بیمارستان😊

❤دخترم زندگی منه❤
واای عزیزم بسلامتی ایشالله بغلش کنی.سزارینی؟چجوری دکتراتون قبول کردن سزارین

من هرچی ب دکترم میگم سز کن میگه ب هیچ عنوان اول باید ببینی طبیعی میتونی یا ن🥴

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۲۶ هستم ولی بچم تکون میخوره و لگد میزنه احساس میکنم ب واژنم لگد میزنه و یجوری میشم شماها هم ...

منم ۲۵ هستم ولی بچم بیشتر تو پهلوها و بالا و کناره های ناف لگد میزنه و تکون میخوره

وعده های غذاییت اگه کامل بوده و چیزی نخوردی که خاصیت ارامبخشی داشته باشه    تکوناش باید م ...

از صب غذا درست حسابی نخوردم.ولی ۳ ساعت پیش شاممو کامل خوردم.چایی هم خوردم.تکون خوردها در کل روز فقط یکم کمتر .

❤💑❤👶❤

ی سوال دیگه من رفتم سونو گفت رحمم ۴ میل باز شده دکترم بهم آمپول پروژسترون داد و گفت استراحت کنم

کسی مثل من بوده؟ واینکه چیکار کرده تا ۹ ماه بارداری کامل بشه؟

من هرچی ب دکترم میگم سز کن میگه ب هیچ عنوان اول باید ببینی طبیعی میتونی یا ن🥴

اگرم طبیعی میخای بیاری میتونی بدون درد انتخاب کنی من ک با درد نمبتونم

❤💑❤👶❤
منم ۲۵ هستم ولی بچم بیشتر تو پهلوها و بالا و کناره های ناف لگد میزنه و تکون میخوره

اون پستت ریپلای نشد

تا ۳۴هفته ماهی یبار برا ویزیت میرم بعد اون دوهفته یبار که من بازم ماهی یبار رفتم جز وقتایی که مشکل داشتم

❤دخترم زندگی منه❤

خوش ب حالت بچه ی من همش پایینه

دکترم گفته جفتم قدامی هستش بهمم کمربند بارداری داد

از صب غذا درست حسابی نخوردم.ولی ۳ ساعت پیش شاممو کامل خوردم.چایی هم خوردم.تکون خوردها در کل روز فقط ...

به خاطر اینه درست غدات رو نخوردی 

منم اینجور شدم چندین بار  طول روز درست چیزی نخوردم تکوناش اروم  بوده  بعد شام که خوردم یک دوساعت بعدش تکوناش عادی شده

یکی دوبار هم دسری خوردم که توش گلاب بوده تکوناش تا ۷ یا۸ ساعت خیلی اروم شده  و بعد اون درست مثل قبل شده 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
مرسی عزیزم همچنین شما اره سزارینم از ماه اول پرونده داشتم پیشش گفتم سزارین میخوام اونم گفت کدوم بیم ...

خوشبحالت .کدوم بیمارستان میری؟کجایی؟

من کرجم

❤💑❤👶❤