2777
2789
عنوان

ازدواج عجیب اما واقعی و تلخ...

763 بازدید | 43 پست

من همسرم رستوران داره یه نفر میومد کارهای تاسیساتی اونجا رو انجام میداد حدودا سی ساله بعد یه مدت باهم آشناتر شدیم و همراه خانومش و پسر یه سالش که خیلیم بانمک بود میوندن غذا میخوردن .خانمشم خیلی ساکت و آروم بود و چهره متوسط رو به خوبی داشت...

بعد یه مدت وقتی میومدن غذا بخورن خانواده ی برادرش که شامل خانم برادرش و دو تا دختر حدود بیست سال و یه پسر ۷ ساله باهاشون میومد جالبه که هیچوقت برادر این آقا همراهیشون نمیکرد بعد یه مدت...‌

اگه هستید لایک کنید تا بقیه شو بگم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعددد کم کم میدیدم این آقا خیلی وقتها با خانواده ی برادرش فقط میادد و کلی باهم خوشن و میگن و میخندن...خانم برادرشم یه خانم سن بالا بود البته شایدم سنش خیلی بالا نبود ولی حداقل ۴۵،۴۶ سال رو داشت ولی چهره ش شکسته شده بود...

چون با ما صمیمی شده بودن گاهی با همسرم راجع به زندگیش صحبت میکرد و میگفت من همسرمو نمیخوام مادرم خودش رفته خواستگاری من دلم باهاش نیس

خب بگووو

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

دیگه گذشت و گذشت و من میدیدم این آقا گاهی با برادرش میاد کارهای تاسیاتی مارو انجام میده و شب بدون برادر با خانم ایشون و بچه هاش میان غذا میخورن...بعد چندوقت دیگه دوتا دخترم همراهشون نمیومد و فقط با مسر هست یاله میومد اون همش سفارش میداد و میگفتعمو برام اینو بگیر اونو بگیرر و کلا برای زن برادرشو پسرش سنگ تموم میذاشت و من خیلی تعجب میکردم از این ارتباط کم کم همه شک کرده بودنتا اینکه...