2777
2789
عنوان

کسی هست که خانواده شوهرش بهش زنگ نزنه برای احوال پرسی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 38 پست
گاهی توشروع کن شایدم اونامیگن توزنگ‌نمیزنی

من هفته ای دو سه بار زنگ میزنم ولی ۱هفته اگر زنگ نزنی اصلا زنگ نمیزنن ببینن زنده ای تازه بعدش دیر زنگ بزنی متلک میندازه ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگا از من ب تو عزیز یه راهنمایی.همیشه سعی کن که خوتو خوب نشون بدی .اونا زنگ نمیزنن فدا سرت.تو زنگ بزن حرف بزن بخند باهاشون.شوهرت دلش اولا شاد میشه دوما اگه گله ای کردند توپ تو زمینه تواه میتونی شوهروطرفت بکشی

ن من زنگ میزنم ن اونا.دیگه چی بشه مثلا تبریک سال نو شوهرم میزنگه منم تبریک میگم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دقیقا اصن زنگ چ معنی دارع .....هفتع یی یبار برو سر بزن و تمام

والا موافقم.این زنگ زدنو من درک نمیکنم😂به مامانمم دخترم روزی دهبار زنگ میزنه وگرنه فکر کنم خودم بودم زنگ نمیزدم اصلا😂

ما هم اینجوری هستیم . ولی من خودمم خیلی اهل تلفن نیستم . مگه اینکه یکی مریض باشه زنگ بزنم حالشو بپر ...

من یه خواهر شوهر دارم ازم کوچیکتره همش با شوهرم جیک جیک داره واسه اینکه به من حسادت میکنه با شوهرم گرم میگیره 

خدایا شُکرت❤🧿
مال من دقیقا اینه باور میکنی تا حالا به خونمون زنگ نزدن فقط به گوشی شوهرم 

اره چرا باور نکنم عوضین دیگه فکر کن شوهرم زنگ میزنه میگه مثلا فرداشب تولده فلانی دعوتیم من اوایل بحث میکردم که اونام همینو میخوان اما حالا دیگه حوصله بحث ندارم اخه شوهرامون ک مقصر نیستن اونا ذاتشون خراابه

خدایا شُکرت❤🧿