2777
2789
عنوان

جیغ زدن بچه ی ۱۱ ماهه

275 بازدید | 7 پست

سلام دوستان دخترم ۱۱ ماهشه.خیلی خیلی جیغ میزنه خیلی عصبیه.وقتی بغلش میکنم یا میزارمش تو روروئک وقتی چیزی میخاد بهش نمیدم حتی گاهی اوقات همینطوری الکی خودبخود جیغ میزنه بنظرتون مشکلی داره؟خیلی نگرانشم 

دختر منم ده ماهشه همش موقع بازی کردن جیغ میزنه والا به نظر من عادی

میگم نکنه پیش فعال باشه یا اوتیسم باشه دور از جون اخه خیلی جیغاش ناجوه خیلی براش نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم نکنه پیش فعال باشه یا اوتیسم باشه دور از جون اخه خیلی جیغاش ناجوه خیلی براش نگرانم

نه بابا ماها هممون علکی نگرانیم امروز دخترمو بردم دکتر هر چی پرسیدم خندید بهم گفت به زور میخوای یه عیبی بزاری رو بچه ،،توام مثل من

پسرخاهرشوهرم بغلی شده ولوس اینجوریه دقیقا چیزی میخاد جیغ میزنه ومیزنه تو سرخودش تابهش بدن خودش تلاش نمیکنه فقط میشینه۰درطول روز هم باید بغل یکی باشه بچرخوندش بخای خم بشی بشینی گریه میکنه درحد غش کردن وکبودشدن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره دختر منم خیلی بغلیه و.لوسم هست.

خودت عادتش دادی با جیغ همه چی بدست میاره بهتره ترکش کنه چون بزرگ بشه تحملش نداری.وخود خاه وپرتوقع میشه.یک هفته جیغ زد بغلش نکن با ی چیز دیگه سرگرمش کن  خیلی عادی رفتارکن یادش میره با عروسک اسباب بازی کلیپ کودکانه..

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧