2777
2789
عنوان

خاستگاااااار

484 بازدید | 23 پست

اول بگم ک من ۱۶سالمه ولی پسرارو خووووووب میشناسم و کلا عقلم میکشه (ختم روزگارم)😂حالا جدا از بحث بچه بودن و همه چی 

یه پسره هست مذهبیه ولی میگه هرجور خاسی بگرد خیلی ازم خوشش اومده بعد خیلیییی خیلیییی خیلییییی با بقیه فرق داره من همیشه فک میکردم مردی وجود نداره همه مثل همن ولی این یکی خیلی فرق داره خیلییییییی زن و با ارزش میدونه کلا خانوادشم همینجورن مثلا باباش کل املاکش زده ب نام زنش اهل خیانت و ای چیزام اصلا نیست.تمام معیار هایی ک میخامو داره .اجازه گرفته بیاد خاستگاری شهرشونم از ماا خیلی دور تره  بگم بیان؟درسته سنم کمه ولی فک نکنم ب درس و ایندم اسیبی بزنه اگرم یوخت بله دادم چن ماه دیگه فقط در حد نامزد چن سال دیگه عقد و عروسی اینم بگم که خیلی خیلی خیلی تو خانواده ای که هستم دارم سختی میکشم خیلی مامان بابام از اینان ک میگن دختر باید ایجور باشد نباید اونجور باشه محدودم کردن و کلا خیلی سختی میکشم علاوه بر اون ی خواهر بزرگ دارم که خیلی بهم نیش میزنه خیلی اشکم در میاره یعنی خیلییی عیر طبیعی دعواهای خواهر برادری و این چیزا نیست بشدت از من بدش میاد نمیدونم چرا 

وااای من چقد وارد جزئیات میشم 

.شما ک بزرگترین تجربه دارید نظرتون چیه؟بگم پا پیش بزارن؟

کل املاک و زدن به نام زن

یعنی باارزش دونستن زن😂

ما بهش میگیم مغزش معیوبه باباش

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم ختم روزگاری خودت بهتر میدونی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بزار بیاد تا تحقیقات کنید و...ببینید قسمت چیه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

آقا مذهبی بودن رو بد ترجمه نکنید با سپاس😊...

بعدش دخترجان شما سنت کمه و اگر نامزد کردی یقینن نامزدت بیشتر از ی سال نامزد نمیمونه و اگر عقد کردی بعد ی سال همسرت همش بهونه میاره و بیشتز از یه سال نمیمونه اگر بمونه همش بحث و جدل هست ..

شما اگر قراره درس بخونی و بری دانشگاه الان سن مناسب نیس یرا ازدواج 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آقا مذهبی بودن رو بد ترجمه نکنید با سپاس😊... بعدش دخترجان شما سنت کمه و اگر نامزد کردی یقینن نامزد ...

بخدا همه دوستام شوهر دارن😂ولی خب همشونم نامزدن چن سالم هست البته خیلیاشون جدا شدن ولی اونا رفتن ادمای انتخاب کردن که ......واقعا نگم براتون

نمیدونم چیکار کنم بازم مرسی از راهنماییت