2777
2789

دخترم لب ب هیچی جز شیر خودم نمی زنه.. لاغرم هست.. دکتر یک ماه یپش گفته غذاخورش کنم اما نمیخوره.. فرنی و حریره بادوم و سرلاک رو اصلا لب نمی زنه. ویک ماهه دارم تمرین میکنم ب خوردش بدم.. انگار ن انگار 

دلم میخواد گریه کنم... سفره پهن میشه خودش رو می رسونه ب غذاها ی ما ولی همونجا هم میخوام بهش فرنی چیزی بدم لب نمیزنه 

دیگه چی میتونم بدم بهش الان 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فرنی موز بریز

سوپ میتونی بهش بدی

انواع پوره ها هم پوره میوه هم سبزیجات مثل پوره هویج و سیب زمینی

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
چیزای دیگه امتحان کن..پوره میوه،بیسکوییت مادر ،پوره سبزیجات ببین به کدوم تمایل داره

فدات بشم برام توضیح میدی پوره میوه و سبزیجات رو... چ میوه و سبزی هایی می تونم الان بهش بدم 

تو فرنی موز بریز سوپ میتونی بهش بدی انواع پوره ها هم پوره میوه هم سبزیجات مثل پوره هویج و سیب زمین ...

پوره رو چ. جوری درست کنم.. سوپ چی بدم بهش؟؟؟ 

پوره رو چ. جوری درست کنم.. سوپ چی بدم بهش؟؟؟ 

پوره هر چیزی رو بخارپز یا آبپز کن وقتی پخت میکسش کن یکم از شیر خودت برای رقیق شدنش بزن

برای اولین بار سوپ ساده باید شروع کنی بهش میگن سوپ پایه یعنی هویج، برنج، سیب زمینی.. بعد از سه روز یه چیز جدید بهش اضافه کن بازم سه روز بعد یه چیز جدید مثلا سبزی

بعد از یه هفته بهش گوشت یا مرغ اضافه کن

کامل بذار بپزه و خوب میکسش کن که ذره درشتی نداشته باشه نمک و شکر هم کلا ممنوعه

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
فدات بشم برام توضیح میدی پوره میوه و سبزیجات رو... چ میوه و سبزی هایی می تونم الان بهش بدم 

هویج ،کدو حلوایی امتحان کن،میوه هم موز ،سیب، گلابی ،برو تو کانال یا اینستا دکتر بهروز مقدادی اونجا کامل توضیح داده