چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
بماند که نه ماه سر خونه مامان رفتنم کلی تیکه بارم میکرد واسه اسم بچه هردفه میگف بچه مال منه اسمشم خودم میزارم من از ده روز قبل زایمان درد داشتم ناجووور جوری که یه پام خونه بود یه پام بیمارستان
بماند که نه ماه سر خونه مامان رفتنم کلی تیکه بارم میکرد واسه اسم بچه هردفه میگف بچه مال منه اسمشم خو ...
اول بگو اسمش چیشد😡😡