2777
2789

عوارضش خیلی زیاده من دوستم و شوهر عمم استفاده می کردن

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یه بار تاثیری نداره، فقط عوارضش شامل حالت میشه، و اینکه بعد یک ماه مصرف باید آنزیمای کبدیت چ ...

آخه زياد وخيم نيست وضع جوشام

هفته اي دوبار چي؟😐

اولش باید آزمایش بدی که ببینی کبد مشکل داره یا نه چون خطرناکه واسه کبد تا یکسال یا بیشتر نباید باردار شی چون باعث نقص میشه ...

هفته ای یه دونم واسه اخراشه فک نکنم تاثیر داشته باشه 

من استفاده کردم ۱۰ سال پیش تقریبا پوستم مات و روشن شد خیلی خوشگلم کرده بود ولی بعد یه مدت جوشام برگشت 

باید موقع مصرف مرطوب کننده ام بزنی اب زیاد بخوری وگرنه پوستت سوراخ میشه همش خیلی خشک میکنه پوستو 

به نظرم نخوری بهتره 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
آخه زياد وخيم نيست وضع جوشام هفته اي دوبار چي؟😐

عزیزم من به خاطر ورم بعد عمل بینی هفته ای سه تا استفتگاده میکنم یه ماهه، تاثیری روی جوشام نذاشته فقط پوستم رو خشک کرده، چند روز دیگه هم باید برم آزمایش بدم برای ادامه مصرف ماه دوم

اي بابا  لايه بردار چجوريه؟اطلاعي دارين؟

والا شنیدم که لایه برداری برای لکه های جای جوش هست و باید جوش درمان شه اول و جلو آفتاب نباید رفت اصلا 

خواهرم زیاد لایه برداری شیمیایی انجام میداد پوستش الان حساس شده به همه چی 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
والا شنیدم که لایه برداری برای لکه های جای جوش هست و باید جوش درمان شه اول و جلو آفتاب نباید رفت اصل ...

پس همه خرت و پرتايي كه امروز واسه پوستم خريدم و بايد بريزم دور رسماً😐

پس همه خرت و پرتايي كه امروز واسه پوستم خريدم و بايد بريزم دور رسماً😐

نمیتونید دکتر برید؟ خودم البته هزارتا مشکل دارم ولی از ترس کرونا دکتر نمیرم