2777
2789

وااای بچه ها امروز نشسته بودم خونمون راحت و با خیال اسوده دستم تو مماغم بود بعد یهو خواهرشوهر فوضولم سرشو مثل گاو انداخت اومد تو 

من 🤤😓

خواهرشوهرم😁😂

ابروم رفت😭😭😭😭😭😭😭

بیاید شما هم بگید همچین سوتی دادید یکم دلداریم بدید 😂😂

اییی😂😂😂😂😂

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂

میگفتی چیه خب ،سوراخو واسه استفاده گزاشتن

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

یادم نمیاد سوتی داده باشم فقط اولین باری ک خونشون رفتم حموم یه ساعتی تو حموم بودم آخر باباش ب مامانش گفته بود برو ببین زندس یا شاید بچس نمیتونه حموم کنه

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

ما اوایل ازدواج چندماه تو یه خونه زندگی کردیم  ی اتاق داشتیم من و شوهر فقط

بعد مهمونی گرفته بودن و منم حسابی خسته بودم بعد اینکه مهمونا رفتن من و شوهرم رفتیم اتاق بخدابیم یکم من سریع لباسمو در اوردم بغل شوهرم خوابیدم بعد یهو مادرشوهرم در رو باز کرد شروع کرد حرف زدن .من خودمو تو بغل شوهرم چپونده بود لخت نبینتم حالا خی شوهرم میگه باشه مامان  برو بعدا صحبت میکنیم مگه ول میکرد😂 ب زور رفت در رو قفل کردیم یبار قفل نکردیم حیثیتم رفت😂😂

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای