2777
2789
عنوان

خواهر شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 40 پست
اخه ایقد با جاریم خوبه خیلی احترامش میکردم تازه براش بلوز خریده بودم اومد اندداختش جلوم

عزیزم آدمایی که از لحاظ روحی مشکل دارن، یه مقدار زود رنجن و همچنین ممکنه کار خاصی از طرف شما، براش سوتفاهم به وجود آورده، یا کسی این وسط موش دونده، در هر صورت درکش کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هر حال خیلی واکنش خشنی نشون داده. ولی همسرت هر کار کنی بالاخره خواهرشه، اگر باهاش آشتی کردین خیلی ...

چطو دوسی اصلا نمیتونم ببخشمش...تو بودی میتونستی باش صمیمی بشی بهم گفت عقده ای تو بلد نیسی بچه تربیت کنیدلم برا بچت میسوزه..پدر مادرت فلاننن

چطو دوسی اصلا نمیتونم ببخشمش...تو بودی میتونستی باش صمیمی بشی بهم گفت عقده ای تو بلد نیسی بچه تربیت ...

صمیمی که نه، آدم وقتی بی‌حرمت میشه دیگه صمیمیت بی‌معنی میشه، فقط کجدار و مریز رفتار کن دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چی رفتار کنم نفهمیدم

منظورم اینه که همسرت تا آخر عمرش با خواهرش قطع رابطه نمی‌کنه، شمام به خاطر آرامش همسرت مجبوری بالاخره آشتی کنی، حالا الان نکنی، سال دیگه مثلاً

نه با خواهر شوهرت صمیمی شو، نه سر دعوا داشته باش، سلام و والسلام

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چقدر یه دیونه رو جدی گرفتی، بیخیال، به یه ورتم نباشه.  شوهرت که هم جوابش رو داده، هم زدتش، اون ...

شوهرم جوابش نداد تو دعوا طوری رفتار کرد ک اینگا من مقصرم منو هم زد گفت باش نیفت ولی پیش خودم گفت خیلی رفتارش زشت بوداحساس کردم میخواد خودنمایی کنه جلو خانوادش