2777
2789

نامزدم برام یه دستبند خیلی خوشگل نقره خرید خیلی عذرخواهی کرد برا طلا نبودنش. منم به خاطروضع طلا هیچی بهش نگفتمو گرفتم وازش تشکرکردم. اینجوری هیچی نگفتم به نظرتون مرد پررو میشه؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
اره
1
4%
نه
18
78%
نمیدونم
2
8%
شاید
2
8%
چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید پرت میکردی تو صورتش میگفتی نقره در شان من نیست😐

اخه وضع طلا رو که میبینی براتشکرازمن اینو خرید منم دلم سوخت خب🙁

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
اخه وضع طلا رو که میبینی براتشکرازمن اینو خرید منم دلم سوخت خب🙁

دخترم دارم شوخی میکنم اخه چی میتونستی بگی ب بنده ی خدا در حد توانش براتون هدیه خریده دیگه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
دخترم دارم شوخی میکنم اخه چی میتونستی بگی ب بنده ی خدا در حد توانش براتون هدیه خریده دیگه 

میسیییی😍😍

منم طلا زیاد نگرفتم با این گرونی شوهرم بنده خدا داره خونه میسازه همیشه هم خودم میگم طلا نمیخام اونم میگه حتما جبران میکنم و برات میخرم دیگه نمیدونم پررو شده یا نه😅😅